2018-08-18 21:06:16
Φωτογραφία για Πεινάς ενώ βρίσκεσαι σε διατροφή; Αυτό το trick θα σε σώσει
Μιας και βρισκόμαστε στον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, πολλές από εμάς έχουμε ήδη αρχίσει να προσέχουμε τις τροφές που καταναλώνουμε προκειμένου να χάσουμε τα κιλά που πήραμε στις διακοπές. Μπορεί οι στιγμές μας στο νησί να παραμείνουν ανεξίτηλες στο μυαλό μας κάτι τέτοιο όμως δεν θέλουμε να συμβεί και με τα επιπλέον κιλά στο σώμα μας.

Η κάθε γυναίκα γνωρίζει πολύ καλά ποιος είναι ο κατάλληλος για εκείνη τρόπος να χάσει εύκολα, γρήγορα και, κυρίως χωρίς να πεινάσει, βάρος. Η καθεμία από εμάς έχει τον δικό της τρόπο και άρα, το δικό της πρόγραμμα. Ωστόσο, ακόμα και αν τηρούμε κατά γράμμα το πρόγραμμα της διατροφής μας, υπάρχει μια στιγμή μέσα στην ημέρα, όπου οι σκέψεις να παραβούμε τους κανόνες φουντώνουν! Και αυτή η στιγμή δεν είναι άλλη από την ώρα που θα κατευθυνθούμε προς το κρεβάτι μας.

Σύμφωνα με τους διαιτολόγους, μια καλή ιδέα για ορισμένες μέρες της εβδομάδας είναι να καταναλώνετε πριν ξαπλώσετε στο κρεβάτι σας 150 θερμίδες που έχουν ως σκοπό να σας γλιτώσουν από τους «γλυκούς πειρασμούς». Όταν λέμε 150 θερμίδες, εννοούμε ένα πλακάκι σοκολάτας, ένα ποτήρι κρασί, ένα μικρό μπολ με ποκ κόρν ή λίγα πατατάκια. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να καταναλώνετε τις αγαπημένες σας τροφές χωρίς βέβαια να παραβλέψετε το πρόγραμμά σας αλλά και να ξεπεράσετε το μέτρο.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ