2018-08-20 17:48:02
Φωτογραφία για CirDock : Φτιάξτε το dock στο iPhone σας όπως σας αρέσει και όχι όπως σας αφήνει η Apple
Η αποθήκευση των εικονιδίων από εφαρμογές στο dock του iOS περιορίζεται σε πέντε εφαρμογές.Σίγουρα μπορείτε να προσθέσετε έμμεσα έναν άπειρο αριθμό εφαρμογών, δημιουργώντας φακέλους αλλά δεν είναι λειτουργικό για να ανοίγετε άμεσα μια εφαρμογή.

Εκεί μπαίνει αυτό το νέο tweak για να σας λύσει τα χέρια.

Το CirDock προσθέτει μια περιστρεφόμενη βάση καρουσέλ για την αποθήκευση πολλαπλών εφαρμογών στο iPhone και στο iPad σας.

Δεν σταματούν όμως οι εκπληκτικές δυνατότητες του εδώ αφού στις ρυθμίσεις θα βρείτε πολλές επιλογές για την εμφάνιση αλλά και την λειτουργικότητα του έτσι ώστε να το κάνετε μοναδικό για τις δικέ σας προτιμήσεις.

Επιλέγετε το στυλ κίνησης για το καρουσέλ. Μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα συγκεκριμένα κινούμενα σχέδια όπως το Γραμμικό, Περιστροφικό, Κύλινδρο, Αντεστραμμένο Κύλινδρο, Τροχός, και πολλά ακόμη που θα βρείτε έτοιμα.

Η ενότητα "Διαφοροποιημένες ρυθμίσεις" σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τη λειτουργία πορτρέτου καθώς και τη λειτουργία οριζόντιου προσανατολισμού.

Όσον αφορά τη συμβατότητα, θα πρέπει να απεγκαταστήσετε το FloatingDock για να μην αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα.

Το CirDock είναι διαθέσιμο για δωρεάν κατέβασμα στο repo του Julio (http://julioverne.github.io). Είναι συμβατό και με το iOS 11.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ