2018-08-21 13:11:33
Φωτογραφία για ΜΠΡΟΣΤΑ:  Πρόταση για ζωντανή αναμετάδοση των συνεδριάσεων της εκτελεστικής και των Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ
Δημοσιεύουμε πρόταση τής συνδικαλιστικής παράταξης ΜΠΡΟΣΤΑ: Η παράταξη μας πιστή στις αρχές της για την διαμόρφωση ενός νέου συνδικαλιστικού μοντέλου που θα διέπεται από καθαρά

δημοκρατικές διαδικασίες, προτείνει την βιντεοσκόπηση, την καταγραφή και ζωντανή (live) αναμετάδοση στην επίσημη σελίδα της Π.Ο.ΑΣ.Υ. όλων των συνεδριάσεων του Δ.Σ. αλλά και της εκτελεστικής γραμματείας.

  Η παραπάνω πρόταση αποσκοπεί στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση όλων των συναδέλφων μας για τα τεκταινόμενα και τις αποφάσεις της εκτελεστικής γραμματείας καθώς και των Διοικητικών Συμβουλίων, καθώς επίσης δημιουργεί τις προϋποθέσεις για άμεση γνώση όλων των συναδέλφων για τις τοποθετήσεις και προτάσεις των εκλεγμένων.

 Η συγκεκριμένη πρόταση είναι σίγουρο ότι θα συμβάλει αποτελεσματικά, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την διαμόρφωση ορθής άποψης και γνώμης για όλους από τους εκλεγμένους αντιπρόσωπους της Π.Ο.ΑΣ.Υ. αλλά και τους συναδέλφους που με την σειρά τους έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι.


  Θεωρούμε ότι την συγκεκριμένη πρόταση δεν την φοβάται κανείς που θέλει απόλυτη διαφάνεια, πρεσβεύει την αλήθεια και είναι σίγουρος για τις ικανότητες του αλλά και τις αγαθές προθέσεις του.

  Άλλωστε η ζωντανή μετάδοση (live streaming) δεν αποτελεί καινοτομία καθώς εφαρμόζεται ήδη σε πολλά Δημοτικά Συμβούλια ανά την επικράτεια και συνεδριάσεις Περιφερειών.

  Ελπίζουμε, να υπερψηφιστεί από όλα τα μέλη του Δ.Σ. (που αρχικά θα καταθέσουμε). Σε περίπτωση δε, που δεν ψηφιστεί προτείνουμε να ανακοινωθούν τα ονόματα των μελών του Δ.Σ. που δεν την ψήφισαν  καθώς και ο λόγος για να γνωρίζουν οι συνάδελφοι ποιοι δεν επιθυμούν την απόλυτη διαφάνεια και για ποιους λόγους.

  Φυσικά στις περιπτώσεις που πρέπει να ληφθούν αποφάσεις για τις κινητοποιήσεις ή καταδρομικές παρεμβάσεις η ζωντανή αναμετάδοση θα διακόπτεται με απόφαση του Δ.Σ. ή της εκτελεστικής γραμματείας αντίστοιχα.

 Όπως τονίζουμε παραπάνω την συγκεκριμένη πρόταση θα την καταθέσουμε, αρχικά στην πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. και κατόπιν αν δεν ψηφιστεί, στο προσεχές συνέδριο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. προκειμένου να αποφασίσει το σώμα των αντιπροσώπων.

  Δημοκρατία σημαίνει διαφάνεια και όσοι την πρεσβεύουν θα πρέπει να την επιζητούν χωρίς να φοβούνται τίποτα.

  Αλήθεια είναι αυτή που καταγράφεται και όχι αυτή που καιροσκοπικά μεταφέρεται….    
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ