2018-08-22 12:45:47
Φωτογραφία για Απόφαση της τελευταίας στιγμής! Δεν φεύγουν από το πρωινό...
Αλλιώς τα είχαν προγραμματίσει και αλλιώς θα συνεχίσουν. Λίγο πριν αποχωρήσουν, τα στελέχη του ΑΝΤ1 αποφάσισαν πως τελικά θα... ξεκαλοκαιριάσουν στο στούντιο. Ο λόγος για την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι μαζί στις 7» ,που αντικαθιστά τους καλοκαιρινούς μήνες την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη.

Η καλοκαιρινή εκπομπή ξεκίνησε στις αρχές Ιουλίου και όπως ανέφερε το σχετικό δελτίο Τύπου «Παρουσιαστές, έξι έγκριτοι δημοσιογράφοι του ΑΝΤ1, οι οποίοι θα εναλλάσσονται, για να βρίσκονται κοντά μας και να μας ενημερώνουν, καθ’ όλη την καλοκαιρινή περίοδο, για τις εξελίξεις από την εγχώρια και διεθνή επικαιρότητα. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 2 Ιουλίου ξεκινάει το πρώτο δημοσιογραφικό δίδυμο, η Στεφανία Μουρελάτου και ο Γιώργος Κούρος, για να δώσουν στη συνέχεια τη σκυτάλη, στη Μπάγια Αντωνοπούλου και τον Νίκο Ρογκάκο, τους οποίους θα διαδεχθούν ο Δημήτρης Κοτταρίδης και ο Ντίνος Σιωμόπουλος»
. Έτσι ,λοιπόν, η εκπομπή ξεκίνησε με παρουσιαστές τη Στεφανία Μουρελάτου και τον Γιώργο Κούρο και τη σκυτάλη έχουν παραλάβει η Μπάγια Αντωνοπούλου με τον Νίκο Ρογκάκο που τελικά… θα την κρατήσουν.Με αλλαγή που αποφασίστηκε χθες λοιπόν οι Μπάγια Αντωνοπούλου και Νίκος Ρογκάκος θα παραμείνουν στην παρουσίαση της εκπομπής και δεν θα παραδώσουν σκυτάλη στον Ντίνο Σιωμόπουλο και τον Δημήτρη Κοτταρίδη, ο οποίος όμως θα βγαίνει στην εκπομπή για θέματα από την πολιτική επικαιρότητα.

Σύμφωνα με στελέχη του ΑΝΤ1 η απόφαση αυτή λήφθηκε γιατί η διοίκηση του σταθμού είναι ευχαριστημένη από την πορεία της εκπομπής και πιστεύουν ότι οι συνεχείς αλλαγές…. μπερδεύουν τους τηλεθεατές. Άλλωστε σε λιγότερο από μήνα, γύρω στις 17 Σεπτεμβρίου, επιστρέφει ο Γιώργος Παπαδάκης και μέχρι τότε θεωρούν πως είναι καλύτερα να μην γίνουν άλλες αλλαγές. 

Έτσι, μέχρι να βρεθεί στο πόστο του ο «πατριάρχης της πρωινής ενημερωτικής ζώνης», σύμφωνα με τις έως τώρα αποφάσεις του ΑΝΤ1…καλύτερα να το ξαναπώ… σύμφωνα με τις έως τώρα αποφάσεις του ΑΝΤ1 οι Μπάγια Αντωνοπούλου και Νίκος Ρογκάκος θα συνεχίσουν να είναι στην παρουσίαση της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής!

Newsit -  Γρηγόρης Μελάς

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ