2018-08-22 16:49:03
Φωτογραφία για ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ
Προβλήματα με την ηλεκτροδότηση παρουσιάζουν πολλές περιοχές της Αττικής. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία προβλήματα παρατηρούνται στο κέντρο της Αθήνας, το Παγκράτι, την Καισαριανή, τη Δάφνη αλλά και στα Βόρεια Προάστια, τα Μελίσσια και την Κηφισιά.

Λόγω της διακοπής ρεύματος προβλήματα έχουν σημειωθεί στην κίνηση των οχημάτων καθώς δεν λειτουργούν οι φωτεινοί σηματοδότες.

Σε βλάβη ενός μετασχηματιστή του δικτύου διανομής στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης Παλλήνης, που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια τροφοδότησης φορτίων, οφείλεται το μπλακ άουτ που επηρέασε πολλές περιοχές της Αττικής, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΔΜΗΕ.

Σύμφωνα με τον ΑΔΜΗΕ οι ενέργειες για την αποκατάσταση ξεκίνησαν αμέσως και αναμένεται η σταδιακή τροφοδότηση των φορτίων το αμέσως επόμενο διάστημα.

Εκτός λειτουργίας τέθηκε, νωρίτερα, η γραμμή 2 (Ανθούπουλη- Ελληνικό) του Μετρό από τον σταθμό Πανεπιστήμιο έως το Ελληνικό.

Όπως αναφέρει η ΣΤΑΣΥ Α.Ε. το πρόβλημα της κίνησης των συρμών αποκαθίσταται και αυτή την ώρα περιορίζεται στο τμήμα από το σταθμό Πανεπιστήμιο έως το σταθμό Ηλιούπολης, ενώ κανονικά γίνεται η κυκλοφορία από Ανθούπολη έως Πανεπιστήμιο και από τον σταθμό Ηλιούπολη έως Ελληνικό.

Παράλληλα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία έχουν σημειωθεί πάνω από 100 κλήσεις για απεγκλωβισμούς από ανελκυστήρες σε όλο το λεκανοπέδιο.

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ