2018-08-23 00:25:01
Φωτογραφία για Βίντι - ΑΕΚ 1-2
Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη επιβλήθηκε με 2-1 της Βίντι, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα, για τα πλέι οφ της διοργάνωσης κι έτσι απέκτησε σαφές προβάδισμα, προκειμένου το... σεντόνι να κουνηθεί τη φετινή σεζόν στο ΟΑΚΑ.

Πλέον η «Ένωση» καλείται να σφραγίσει το πολυπόθητο εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ στον αγώνα ρεβάνς, που θα διεξαχθεί στις 28 Αυγούστου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι «κιτρινόμαυροι» προηγήθηκαν στη Βουδαπέστη με 2-0 χάρη στα γκολ των Κλωναρίδη (35') και Μπακασέτα, με τους πρωταθλητές Ουγγαρίας να μειώνουν απλά στο 68' με τέρμα του Λάζοβιτς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι, που αγωνίστηκαν απόψε όχι στη φυσική τους έδρα, αλλά στη «Groupama Arena», έπαιζαν με παίκτη λιγότεο από το 22', όταν και αποβλήθηκε ο Χούζτι με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Πάντως με 10 παίκτες ολοκλήρωσε το ματς και η ελληνική ομάδα, καθώς στο 53' ο Μπακασέτας αντίκρισε κι αυτός απευθείας κόκκινη.


Βίντι-ΑΕΚ 1-2

Γκολ: 35' Κλωναρίδης (ΑΕΚ), 49' Μπακασέτας (ΑΕΚ), 68' Λάζοβιτς (Βιντί)

Κίτρινες: Kλωναρίδης (ΑΕΚ), Λάζοβιτς (Βίντι), Νέγκο (Βίντι), Γαλανόπουλος (ΑΕΚ)

Κόκκινες: 22' Χούζτι (Bίντι), 53' Μπακασέτας (ΑΕΚ)

Δοκάρια:

Βίντι: Κόβατσικ, Βινίσιους, Φιόλα, Λάζοβιτς, Χάντζιτς, Χούσζτι, Κόβατς, Νέγκο, Νικόλοφ (53' Σέποβιτς), Στοπίρα, Γιουχάσζ

ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης, Χουλτ, Λαμπρόπουλος, Οικονόμου, Σιμόες, Γαλανόπουλος (66' Άλεφ), Μπακασέτας, Μάνταλος, Κλωναρίδης (81' Λόπες), Λιβάγια (86' Πόνσε)

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ