2018-08-23 11:00:07
Φωτογραφία για Τι λέει το σχήμα των χειλιών για τις σχέσεις σας!
Τελικά, το σχήμα των χειλιών μας σημαίνει κάτι, πραγματικά; Υπάρχουν πολλοί ειδικοί που θα σας έλεγαν τα πάντα για την προσωπικότητά σας, απλώς διαβάζοντας τα χείλη σας! Φαίνεται, ότι πρόσφατα αναβιώνει ο τρόπος «αποκρυπτογράφησης» του σχήματος του προσώπου και των χειλιών που βασίζεται στις αρχαίες τεχνικές της Κίνας.

Το νέο επάγγελμα της ανάγνωσης των χειλιών και του προσώπου αποκαλύπτει πολλά!

Κανονικό σχήμα

Αν τα χείλη σας δεν είναι ούτε παχιά ούτε λεπτά... είναι απλά κανονικά, τότε εσείς μοιάζετε το τέλειο πρόσωπο! Σε κάθε σχέση, μερικοί άνθρωποι κάνουν τα πάντα για να έχουν τον σύντροφό τους ευτυχισμένο, ενώ άλλοι δεν δίνουν δεκάρα για τους συντρόφους τους, εφ’ όσον είναι οι ίδιοι χαρούμενοι. Αν ανήκετε στα άτομα με κανονικό σχήμα χειλιών, τότε ξέρετε να διατηρείτε τις σχέσεις σας σε μία εξαιρετική ισορροπία, δίνοντας και παίρνοντας δίκαια, σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες ανάγνωσης των χειλιών!


Μεγαλύτερο το πάνω χείλος

Αν το άνω χείλος σας είναι μεγαλύτερο λόγω επέμβασης, καταλογίζεστε σε άτομα με εγωισμό που θέλουν να τραβούν την προσοχή πάνω τους. Αντίθετα, εάν το πάνω χείλος σας είναι φυσικά μεγαλύτερο, το πιθανότερο είναι να είστε κάποια που αγαπά να δίνει πολλά σε μία σχέση.

Μεγαλύτερο το κάτω χείλος

Σύμφωνα με τους ειδικούς είστε ένα άτομο που του αρέσει να περιποιείται τον εαυτό του και αυτό πηγαίνει και ακόμη μακρύτερα, μπορεί να είστε ένα άτομο που του αρέσει να απολαμβάνει τη ζωή στο έπακρο!

Γεμάτο σχήμα χειλιών

Εάν τόσο το άνω όσο και το κάτω χείλος σας είναι γεμάτα από τη φύση τους, θεωρείστε το τέλειο άτομο για να ζήσει κάποιος μαζί σας. Σας αρέσει να κάνετε τους άλλους ευτυχισμένους και είστε στοργική και γεμάτη φροντίδα. Ποτέ δεν βάζετε τον εαυτό σας πρώτο, η μέριμνά σας είναι η ευτυχία των άλλων. Είστε ένα υπέροχο άτομο, και είναι σίγουρο ότι δημιουργείται μία εξαιρετική σχέση, λόγω του καλού σας χαρακτήρα!

Λεπτά χείλη

Αν τα χείλη σας είναι λεπτά, είναι πιθανό να σας αρέσει η μοναξιά. Δεν είστε ένα άτομο που επιδιώκει να βρίσκεται σε μία σχέση και γενικά προτιμάτε την αυτονομία και την ησυχία σας για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Παρά το γεγονός ότι δεν κυνηγάτε να είστε σε μία σχέση, όταν το κάνετε ο σύντροφός σας είναι ικανοποιημένος μαζί σας.

Χείλη με έντονο τόξο

Αν έχετε υπέροχα σχηματισμένο το τόξο στο πάνω χείλος σας, είναι σίγουρο ότι είστε προικισμένη με όση καλοσύνη μπορεί κανείς να φανταστεί! Είστε άτομο με καλή επικοινωνία και πραγματικά δημιουργική. Είστε ευγενείς με τον σύντροφό σας και με χιουμοριστικό πνεύμα… τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Χείλη που έχουν υποστεί πλαστική επέμβαση

Έχετε κάνει επεμβάσεις για να αλλάξετε το σχήμα ή τον όγκο των χειλιών σας; Τότε ο… Θεός μαζί σας, σύμφωνα με την αρχαία κινεζική άποψη! Κι αυτό, γιατί πίστευαν ότι κάθε εσκεμμένη αλλαγή στο πρόσωπό μας, σημαίνει ότι «κλέβουμε» κάτι από τη φυσική μας μοίρα που τώρα βρίσκεται αποκλειστικά στα χέρια μας. Επιπλέον, αν έχετε κάνει ένεση για να μεγαλώσετε τον όγκο των χειλιών σας, η «διάγνωση» λέει ότι πιθανόν είστε ένα άτομο που λατρεύει να προκαλεί δράματα στην προσωπική του ζωή.

Επιμέλεια: Νικολέτα Γιαννοπούλου

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ