2018-08-23 15:11:24
Φωτογραφία για Πέπλο πένθους στο Νammos!
Έφυγε από τη ζωή από πνευμονικό οίδημα την Τετάρτη ο επιχειρηματίας Σάκης Πάστρας, ενώ παραθέριζε στη Μύκονο.

Ο διάσημος κοσμηματοπώλης γνωστός σε όλους τους κοσμικούς κύκλους ήταν πεθερός του Ζαννή Φραντζέσκου, ιδιοκτήτη του Nammos, καθώς ο επιχειρηματίας έχει παντρευτεί την κόρη του Βερόνικα.

Συγκεκριμένα ο Ζαννής Φραντζέσκος, ένας εκ των τριών συνιδιοκτητών του πλέον θρυλικού μυκονιάτικου beach bar-restaurant «Nammos», παντρεύτηκε τη Βερόνικα Πάστρα σε μια τελετή-υπερπαραγωγή στη βίλα του Ρίτσαρντ Μπράνσον πάνω σε ιδιόκτητο νησάκι στη λίμνη Κόμο, ενώ εκείνη διένυε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Ο Σάκης Πάστρας ήταν παντρεμένος με την Ήβα και είχαν αποκτήσει μαζί δύο κόρες και έναν γιο, την Όλγα και τη Βερόνικα που έχουν αναλάβει τα ηνία της επιχείρησης αλλά και το Νίκο, που σπούδασε οικονομικά στο BCA College.

Ήβα Πάστρα-Σάκης Πάστρας

Η Βερόνικα Πάστρα μαζί με την αδελφή της, Ολγα, έχουν καταφέρει, αν και μικρές σε ηλικία, να ξεχωρίσουν στον χώρο του σχεδίου κοσμημάτων και να πάνε ένα βήμα μπροστά την οικογενειακή επιχείρηση. Με σχετικές σπουδές στο Central Saint Martins, αλλά και στο London College of Fashion του Λονδίνου, οι ταλαντούχες αδερφές ειδικεύτηκαν αργότερα στη Διαμαντολογία. 
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ