2018-08-23 20:00:24
Φωτογραφία για Όταν μια γυναίκα δε μιλάει πολύ…
Υπάρχουν γυναίκες που δε μιλάνε πολύ, σε σημείο που αναρωτιέσαι τον λόγο.

Θυμάμαι κάποια χρόνια πριν, είχα μεσολαβήσει για να γίνει ένα ωραίο κονέ. 

 Με το που έγινε η συνάντηση, με πήρε ο φίλος μου τηλέφωνο για να μου πει τις εντυπώσεις του. 

Αν και του άρεσε εμφανισιακά η κοπέλα, δεν ήθελε να προχωρήσει μαζί της, καθώς έκρινε ότι μιλούσε πολύ για πρώτο ραντεβού. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν καθόλου υπερβολικός. Η εν λόγω κοπέλα όταν έπαιρνε φορά, ξεχνούσε να βάλει φρένο. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν μου άρεσε ποτέ, ενώ εμφανισιακά ήταν του γούστου μου.

Κάποιος μπορεί εύκολα να σκεφτεί ότι είμαστε υπερβολικοί που δίνουμε τόσο μεγάλη βάση στην αφρενάριστη γυναικεία ομιλία και ότι αυτό είναι ένα πταίσμα μπροστά στα άλλα αρνητικά που μπορεί να κουβαλάει. Το τι είναι ανεκτό και το τι όχι, ωστόσο, είναι καθαρά υποκειμενικό. Για άλλους η σιωπή των δέκα δευτερολέπτων μπορεί να είναι πρόβλημα, για άλλους είναι απλά υγεία. 


Οι γυναίκες που μιλάνε πολύ σε ρωτάνε μέχρι και΄’’ τι σκέφτεσαι’’, χωρίς να ενδιαφερθούν για το αν σου διακόπτουν το ταξίδι εκείνη τη στιγμή. Λες και δεν θα μπορούσες να εξωτερικεύσεις τις σκέψεις σου από μόνος σου. 

Οι γυναίκες που μιλάνε πολύ θέλουν άμεσα να μάθεις τα πάντα για εκείνες και να μάθουν τα πάντα για σένα, λες και υπάρχει κάποιο deadline μπροστά σας. Μια έξυπνη γυναίκα δεν θα άρχιζε να παρλάρει ακατάπαυστα στο πρώτο ραντεβού, αποκαλύπτοντας λεκτικά τον εαυτό της. 

Θα προτιμούσε να την ανακαλύψεις σιγά σιγά. Είναι πολύ πιο ερεθιστικό να ανακαλύπτεις τις απόκρημνες πλευρές του εαυτού της από μόνος σου.

Αντίθετα, υπάρχουν γυναίκες που δε μιλάνε πολύ, σε σημείο που αναρωτιέσαι τον λόγο. Ο λόγος μπορεί να μην είναι πάντοτε ο ίδιος, το σίγουρο όμως είναι ότι αυτές που δεν μιλάνε πολύ, ακούνε καλύτερα. Όπως και οι άνδρες, οι γυναίκες που δε βάζουν μέσα γλώσσα, έχουν στο μυαλό τους την επόμενη τους κουβέντα. Είναι αδύνατο να είσαι συγκεντρωμένος στον λόγο του άλλου, όταν μονίμως σκέφτεσαι τι θα πεις.

Συνήθως αυτές που σε θέλουν πραγματικά, δεν μιλάνε πολύ. Αφήνουν να πεις εσύ αυτά που θες, ώστε να σε μάθουν καλύτερα. Αυτή που σε γουστάρει, δεν υπάρχει περίπτωση να αρχίσει να μιλάει περισσότερο από σένα. Παραδίδει σε σένα τα ηνία της κουβέντας και σε απολαμβάνει. Οι γυναίκες που σε γουστάρουν μπορούν να γίνουν οι καλύτερες συνομιλήτριες, αφού η πονηρή ματιά τους αρκεί για να σε κάνει να κελαηδήσεις.

Όταν μια γυναίκα δε σου μιλάει πολύ, βέβαια, δεν είναι απόλυτο ότι σε γουστάρει. Υπάρχουν και αυτές που εσύ έχεις ξενερώσει και δεν μιλάνε. Απλά δεν θέλουν να σου το πουν. Θα το καταλάβεις, μην ανησυχείς. Δεν θα είναι πολλές οι επόμενες φορές Από τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ