2018-08-24 14:00:34
Φωτογραφία για Κρήτη: Έδειρε τον πατέρα του, δικάστηκε, αφέθηκε ελεύθερος και τον έσφαξε, επειδή τον είχε καταγγείλει στην Αστυνομία
Σε κατάσταση αμόκ, ο 49χρονος τοξικομανής έσφαξε τον πατέρα του επειδή τον είχε καταγγείλει στην Αστυνομία..

Ένα στυγερό έγκλημα σημειώθηκε μετά τις 8 το βράδυ στην περιοχή των Καμινίων στο Ηράκλειο, όταν ένας 49χρονος άνδρας μαχαίρωσε και τραυμάτισε θανάσιμα τον ηλικιωμένο πατέρα του μετά από καβγά.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Ο δράστης φαίνεται να είχε αποφασίσει να εκδικηθεί τον πατέρα του, επειδή, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο τελευταίος δεν μπορούσε άλλο την συμπεριφορά του γιου του και μία μέρα πριν, είχε ζητήσει την επέμβαση της Αστυνομίας και του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, πατέρας και γιος διαπληκτίστηκαν έντονα, με αποτέλεσμα τα πνεύματα να οξυνθούν και να βγουν τα μαχαίρια.

Ο δράστης, έχοντας χάσει κάθε έλεγχο, κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές στον άτυχο ηλικιωμένο στην περιοχή του θώρακα.


Άμεσα περίοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία, αλλά και το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου μετέφερε τον τραυματία στο εφημερεύον νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματα του.

Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, προχώρησαν στη σύλληψη του γιου, ο οποίος έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις αρχές για παραβατική συμπεριφορά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο δράστης την προηγούμενη είχε συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου επειδή είχε δείρει τον άτυχο ηλικιωμένο.

Εφαρμόστηκε κανονικά η διαδικασία του αυτοφώρου, πήγε στον εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος. Λίγες ώρες αργότερα συνέβη το μοιραίο.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν τον 49χρονο να είχε συχνούς καβγάδες με τον πατέρα του, από τον οποίο ζητούσε χρήματα συνεχώς, ενώ ένα ακόμη οικογενειακό επεισόδιο, λίγες ημέρες πριν, φαίνεται να επηρέασε αρνητικά ακόμα περισσότερο τις ήδη κακές τους σχέσεις.

Ο 49χρονος, υπό την επήρεια ουσιών, αποφάσισε να πάρει την εκδίκησή του, περιμένοντας τον ηλικιωμένο σε κοντινή απόσταση από το σπίτι. 

Όταν τον συνάντησε, μετά από μια σύντομη λογομαχία, του κάρφωσε το μαχαίρι στην κοιλιά και στον θώρακα και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο. Ο δράστης συνελήφθη λίγη ώρα μετά και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, ενώ βρέθηκε και το μαχαίρι (με μεγάλο μήκος λεπίδας).

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ανάκρισης παραμιλούσε, χωρίς να έχει καμία επαφή με το περιβάλλον και να είναι σε θέση να δώσει εξηγήσεις στους αστυνομικούς της Υ.Α Ηρακλείου.
eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ