2018-08-24 15:08:19
Φωτογραφία για “Mαϊμού” υπάλληλοι της ΔΕΗ “χτυπούν” στην Ανατολική Φθιώτιδα - Τι είπαν σε γιαγιά που λήστεψαν!
Το κόλπο γνωστό Τα θύματα επίσης Δύο καλοντυμένοι απατεώνες χρησιμοποιώντας το γνώστο κόλπο των “υπαλλήλων” της ΔΕΗ επισκέφθηκαν τις πρωινές ώρες ανυποψίαστους ηλικιωμένους στην Πελασγία αλλά και την Σπαρτιά, “βγάζοντας”… μεροκάμματο. Για την ακρίβεια στην πρώτη περίπτωση επισκέφθηκαν μια 92χρονη γιαγιά στην Πελασγία από την οποία ζήτησαν 100 ευρώ προκειμένου να… τακτοποιήσουν κάποιες διαδικασίες ώστε να τις επιστραφούν 450 ευρώ!

Η ανυποψίαστη ηλικιωμένη τους είπε ότι δεν είχε 100 ευρώ μιας και είναι τέλος του μήνα και πως τις περίσσευαν μόλις 50! Οι απατεώνες “αρκέστηκαν” στο 50άρικο αλλά πριν αποχωρήσουν ζήτησαν από την γιαγιά (μην τυχόν είχε και άλλα κρυμμένα) να τους αλλάξει το 50αρικο διότι στην γωνία του ήταν σκισμένο και μπορεί να μην περνούσε! Φυσικά όλο αυτό ήταν τερτίπι ωστόσο η ηλικιωμένη για καλή της τύχη δεν είχε παραπάνω χρήματα.

Λίγη ώρα αργότερα η αστυνομία ειδοποιήθηκε για δύο παρόμοια περιστατικά στο χωριό της Σπαρτιάς. Με τον ίδιο τρόπο οι απατεώνες αφαίρεσαν -άγνωστο για την ώρα- χρηματικό ποσό από άλλα δύο γεροντάκια.

Για τα περιστατικά ενημερώθηκε η αστυνομία η οποία διενεργεί ελέγχους προκειμένου να φτάσει στα ίχνη των “μαιμού” υπαλλήλων της ΔΕΗ.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ