2018-08-24 21:36:12
Φωτογραφία για Στην Προμαχούσα Θράκη !!
 Ο ιερέας του ΑΤΑ Σχης Αθανάσιος Τσιμενίδης πραγματοποίησε ποιμαντική επίσκεψη και τέλεσε Αγιαστικές Ακολουθίες απο τις 20 εώς και 23 Αυγούστου στην ακριτική και προμαχούσα Θράκη .

 Συγκεκριμένα στις 20 Αυγούστου ο πρώτος σταθμός ήταν 25ΜΚΒ και το Α.ΑΠ.Χρυσούπολης ,ανύστακτοι φρουροί στην ιστορική γη της ανατολικής Μακεδονίας.

Την επόμενη μέρα βρέθηκε στον πάντα φιλόξενο χώρο της 1ης ΜΣΕΠ που εδρεύει στο Διδυμότειχο υπό την ευλογία της σκέπης της Παναγιάς της Ελευθερώτριας.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε την ΧΧΙΙΙ ΤΘΤ, όπου είχε την εμπηρία σε επίπεδο προσομοίωσης των αρμάτων LEOPARD ,μέσω των υπερσύγχρονων εξωμοιωτών που διαθέτει η συγκεκριμένη Ταξιαρχία όπου η  ενημέρωση έγινε σε εξαίρετο βαθμό από το ειδικευμένο προσωπικό.

 Στις 22 Αυγούστου , επόμενος σταθμός ήταν η 2 ΜΣΕΠ που εδρεύει στην ιστορική Μαρώνεια ελέγχοντας ως άγρυπνο μάτι το βόρειο Αιγαίο , αποτελώντας έτσι έναν ακόμα φρουρό της Ελληνικής Θρακικής γης. 

 Την ίδια μέρα στην Κομοτηνή η ΧΧΙ ΤΘΤ και το μάχημο επιτελείο της υποδέχθηκε τον π.Αθανάσιο , ο οποίος και πραγματοποίησε σύντομη ομιλία στα στελέχη της ταξιαρχίας.

O διοικητής της συγκεκριμένης μονάδας ταξίαρχος Λάζαρος Καμπουρίδης, ευρυμαθέστατος  και πάντα ακαταπόνητος τίμησε με την παρουσία την όλη επίσκεψη.Η Θράκη  ,του πολιτισμού ,των ακριτών , η καρδιά του Ελληνισμού πάντα αποτελεί για όλους όσους την επισκέπτονται μια αναγεννητική εμπειρία.
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ