2018-08-25 13:59:54
Φωτογραφία για Εγκληματικότητα παντού: Συνεχείς διαρρήξεις και ληστείες σε όλη την Αττική από συμμορίες αλλοδαπών
Η ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα ζει και βασιλεύει στις γειτονιές της Αθήνας την ώρα που η καταστροφική κυβέρνηση ακόμα πανηγυρίζει για... την έξοδο από τα Μνημόνια.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Σε αρκετές περιοχές του λεκανοπεδίου Αττικής σημειώνεται νέο, σφοδρό, κύμα διαρρήξεων, με την αστυνομία να έχει χάσει κυριολεκτικά τον μπούσουλα.

Ένα μάλιστα από τα σπίτια που χτύπησαν οι διαρρήκτες στα βόρεια προάστια της Αθήνας είναι και η κατοικία του πρεσβευτή του Λουξεμβούργου στην Ελλάδα. Οι περιοχές που καταγράφονται οι περισσότερες ληστείες τον τελευταίο καιρό είναι το Παλαιό και Νέο Ψυχικό, η Φιλοθέη, αλλά επεκτείνονται και στην Κηφισιά, την Ερυθραία και την Δροσιά.

Οι δράστες μπαίνουν στα σπίτια με βαριοπούλες και λοστούς και τα διαλύουν μέσα σε ελάχιστα λεπτά, προκειμένου να μπορέσουν να βρουν χρήματα, κοσμήματα και πολύτιμα αντικείμενα. Μετά την επιδρομή τους, η εικόνα που παρουσιάζουν τα σπίτια είναι η απόλυτη καταστροφή.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής από τον τρόπο δράσης των διαρρηκτών είναι πιθανό το ενδεχόμενο πίσω από τις επιδρομές στα σπίτια του Παλαιού Ψυχικού να κρύβεται ομάδα Γεωργιανών, χωρίς να αποκλείονται και οι συμμορίες ρομά ή αλβανών.

Οι Έλληνες παραμένουν απροστάτευτοι μέσα στην ίδια τους την χώρα!

www.xryshaygh.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ