2018-08-25 16:52:33
Φωτογραφία για To Νοέμβριο η τηλεοπτική πρεμιέρα του «The Little Drummer Girl»
Σύμφωνα με το AMC, η προβολή των έξι επεισοδίων από τα οποία αποτελείται η σειρά θα γίνει σε διπλά επεισόδια και μέσα σε τρεις μέρες - 19, 20 και 21 Νοεμβρίου - προτείνοντας έτσι μια νέα συνήθεια στην ταχεία κατανάλωση τηλεόρασης...

Η σειρά που διαδραματίζεται τη δεκαετία του '70, ακολουθεί την Τσάρλι (η Φλόρενς Πιου του «Lady Macbeth»), μια ανερχόμενη νεαρή ηθοποιό, καθώς γνωρίζει έναν γοητευτικό άγνωστο στις διακοπές της στην Ελλάδα, συνειδητοποιώντας σύντομα ότι ο προθέσεις του είναι κάθε άλλο παρά ρομαντικές. Ο άνδρας, που ονομάζεται Μπέκερ (ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ με ολόφρεσκη την επιτυχία του «Big Little Lies»), είναι Ισραηλινός μυστικός πράκτορας κι εμπλέκει την Τσάρλι σε μια σύνθετη, επικίνδυνη υπόθεση με ενορχηστρωτή τον Κουρτς (του Μάικλ Σάνον).

Με γυρίσματα (μετ εμποδίων) στην Ελλάδα, στα οποία το Flix ήταν παρών, η πρώτη δουλειά του κορεάτη σκηνοθέτη του «Oldboy» και της «Υπηρέτριας» είναι βασισμένη σε βιβλίο του Τζον Λε Καρέ και είναι συμπαραγωγή του αμερικανικού δικτύου AMC και του BBC.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για το αν και ποιο ελληνικό κανάλι θα προβάλλει τη σειρά στην Ελλάδα.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ