2018-08-25 19:20:30
Φωτογραφία για Τα γράφαμε...
Η ΕΡΤ ανακοίνωσε την έναρξη του νέου της προγράμματος, το οποίο και σηκώνει αυλαία στις 27 Αυγούστου. Ανακοινώθηκαν ,λοιπόν, και οι εκπομπές και τα πρόσωπα, και όποιος διάβασε το εν λόγω Δελτίο Τύπου, και μυημένος να μην είναι δεν μπορεί να μην κατάλαβε τα...κοψίματα.

Για εκείνο της Μαίρης Πολλάλη μιλώ ,αλλά και της Έλλης Τριανταφύλλου. Θα μου επιτρέψετε να σταθώ ,βέβαια, στο δεύτερο. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, Έλλη Τριανταφύλλου, δεν ανήκει πια στο -ανεξάρτητο, μη κομματικοποιημένο-μαγκαζίνο της ΕΡΤ, Δεύτερη Ματιά. Πια, την παρουσίασή του θα κρατά μόνη της η Κατερίνα Ακριβοπούλου!

Τι να έφταιξε; Τίποτα σπουδαίο, απλώς η Έλλη Τριανταφύλλου καλύπτει το ρεπορτάζ της αντιπολίτευσης. Και το καλύπτει όπως αρμόζει. Κι αυτό το ''αρμόζει'' δεν συμβαδίζει με το έντονο και...κυβερνητικό στυλ της Κατερίνας Ακριβοπούλου ,και ίσως και του μηχανισμού της ΕΡΤ εν συνόλω.

Οι διαφωνίες, οι εντάσεις, οι δια(ψη)φισμοί, έκαναν την εμφάνισή τους από την πρώτη κιόλας εβδομάδα που η εκπομπή αυτή βγήκε στον αέρα. Το ότι αυτές οι δυο παρουσιάστριες ήταν δίπλα δίπλα , ήταν εξόφθαλμο πως δεν θα ευδοκιμούσε-και που έβγαλαν σεζόν ,θαύμα είναι. Το tvnea τα 'γραφε( Χρωματισμένη και χωρίς ισορροπίες η Δεύτερη Ματιά) , και το tvnea έρχεται να επιβεβαιωθεί-δυστυχώς ή ευτυχώς θα το κρίνει ο κόσμος Υ.Γ.: Τα tablets τα είδατε;  

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ