2018-08-26 11:06:04
Φωτογραφία για Δίμηνο ''φωτιά'' για τη ΛΑΦ Θεσσαλονίκης
Του Ηλία Προύφα

Ένα δίμηνο ''φωτιά'' ξεκινά τις επόμενες ημέρες για τη ΛΑΦ Θεσσαλονίκης, η οποία  μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, θα βρίσκεται σε κόκκινο συναγερμό.

Από την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και με αφορμή τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και τα εγκαίνια του περιπτέρου των Ενόπλων Δυνάμεων, αρκετά στελέχη του πενταγώνου (πολιτικοί και στρατιωτικοί παράγοντες) θα βρίσκονται στη συμπρωτεύουσα, όπου θα κάνουν και το καθιερωμένο πέρασμα από τη ΛΑΦ. Μαζί με τους επίσημους, αρκετά εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των ΕΔ μαζί με τις οικογένειές τους θα επισκεφθούν τη ΔΕΘ και φυσικά τη ΛΑΦ για γεύμα ή δείπνο με θέα το Λευκό Πύργο.

Από τα μέσα Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν παραδοσιακά κάποιες εκδηλώσεις που φιλοξενεί η Λέσχη υπό τη μορφή ημερίδων κλπ όπου και εκεί ο φόρτος εργασίας θα είναι αυξημένος. 

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας της Θεσσαλονίκης, με τον εορτασμό του Πολιούχου της πόλης Αγίου Δημητρίου, τη Στρατιωτική παρέλαση και τις εκδηλώσεις για τους Βαλκανικούς Πολέμους. Το καθιερωμένο γεύμα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στη ΛΑΦ και η μεγάλη προσέλευση επισήμων και επισκεπτών θα βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη.


Λίγες ημέρες πριν τις επίσημες εκδηλώσεις ένα άλλο μεγάλο ''χακί'' γεγονός θα λάβει χώρα στη συμπρωτεύουσα.

Πρόκειται για το Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο Ενόπλων Δυνάμεων, που πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια στη Θεσσαλονίκη, το οποίο προσελκύει μεγάλο αριθμό επιστημόνων από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, με πολλούς από τους οποίους επιλέγουν να γευματίζουν ή να δειπνούν στη ΛΑΦ.

Μέσα σε όλα τα παραπάνω έρχεται και η ίδρυση παιδότοπου στο κτίριο της Λέσχης για τα τέκνα των στελεχών.

Η διοίκηση της ΛΑΦ με το έμπειρο προσωπικό είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα τα καταφέρει στο δύσκολο αυτό έργο που κάποιοι μπορεί να μην κατανοούν. Εξάλλου έξω από το χορό, πολλά τραγούδια λέγονται Βέβαια υπάρχει και ο Διοικητής του Γ'ΣΣ Αντιστράτηγος Δημήτριος Μπίκος, που όχι μόνο δεν αγχώνει το προσωπικό, αλλά το στηρίζει στο δύσκολο έργο του!

(Φωτό αρχείου kranosgr)
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ