2018-08-27 11:45:25
Φωτογραφία για ALPHA: Η νέα καμπάνια για τη σεζόν 2018 - 2019
Αυτή τη σεζόν ο ALPHA καινοτομεί με την καμπάνια του για το νέο πρόγραμμα δημιουργώντας 18 ταινίες μικρού μήκους με πρωταγωνιστές τους παρουσιαστές, ηθοποιούς και δημοσιογράφους του σταθμού.

 Η κεντρική ιδέα της καμπάνιας αναπτύσσεται γύρω από το σλόγκαν που την συνοδεύει -  «ALPHA! Ζεις μαζί του!» δημιουργώντας καθημερινά, φυσικά στιγμιότυπα ζωής: Η κάμερα κινείται συνεχώς μέσα στο σπίτι μιας οικογένειας και αποκαλύπτει σιγά-σιγά τα πρόσωπα του ALPHA ως μέλη της.

Οι μουσικές έχουν χρησιμοποιηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ενσωματώνονται σε αυτή την καθημερινότητα και στο χώρο του σπιτιού. Οι ήχοι που ακούγονται «έρχονται» μέσα από το φυσικό χώρο και ενισχύουν το ρεαλισμό του. Οι παρουσιαστές, οι ηθοποιοί και οι δημοσιογράφοι του ALPHA εντάσσονται στο περιβάλλον που συνδέεται με την καθημερινότητα του τηλεθεατή, δηλαδή μέσα στο σπίτι του και ζουν την καθημερινότητά του. Σκηνοθετικά η κάμερα δεν «στέκεται» επάνω τους αλλά τους «πιάνει» σε ένα ενσταντανέ της δράσης τους.


Είναι η πρώτη φορά που μια τηλεοπτική καμπάνια δεν ακολουθεί την κλασική συνταγή των trailer αλλά αφήνει τις δράσεις να εκτυλιχθούν σε ρεαλιστικό χρόνο, σε ρεαλιστικούς χώρους και με ρεαλιστικούς ήχους ενισχύοντας το αποτύπωμα του ALPHA ως ένα σύγχρονο κανάλι που πρωτοπορεί και προσφέρει πρόγραμμα για όλη την οικογένεια.

Η καμπάνια αποτελείται από 18 ταινίες μικρού μήκους που μπορεί κανείς να τις δει όλες εδώ: https://bit.ly/2Pyh8Ml

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Κωνσταντάτος

Δ/νση Φωτογραφίας: Γιάννης Φώτου

Σκηνικά: Γιώργος Γεωργίου

Μοντάζ: Πάνος Κανής

Ιδέα/σενάρια: Διεύθυνση Επικοινωνίας ALPHA

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ