2018-08-28 17:52:25
Φωτογραφία για «Safe Harbour»: Μια τηλεοπτική σειρά που πλέει σε αχαρτογράφητα νερά
Παίρνοντας την αφορμή από ένα θέμα που απασχολεί σταθερά εδώ και χρόνια την ειδησεογραφική επικαιρότητα, το «Safe Harbour» χτίζει μέσα από την πραγματικότητα του προσφυγικού προβλήματος κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα δράματα, ή τα κοινωνικά κατηγορώ στα οποία μέχρι τώρα η μυθοπλασία μας είχε συνηθίσει.

Η αυστραλέζικη σειρά επιλέγει το ύφος ενός θρίλερ, το οποίο όμως εκτός από την αγωνία, ποντάρει εξίσου, αν όχι περισσότερο στην ηθική διάσταση και τις προσωπικές επιπλοκές που ένα τυχαίο γεγονός προξενεί στους ήρωες.

Η ιστορία του φιλμ ξεκινά το 2013, σε ένα γιοτ, στο οποίο μια παρέα ευκατάστατων φίλων περνά τις διακοπές της. Οταν όμως στο οπτικό τους πεδίο θα βρεθεί μια ακυβέρνητη βάρκα γεμάτη πρόσφυγες, οι καλοβαλμένες ζωές τους θα ανατραπούν για πάντα.

Η αρχική απόφασή τους να τους βοηθήσουν θα έχει απρόσμενες επιπλοκές, όταν πέντε χρόνια αργότερα οι δύο τόσο διαφορετικές ομάδες ανθρώπων θα βρεθούν ξανά, όλως τυχαίως σε στέρεο έδαφος. Και οι απόψεις για το τι συνέβη πέντε χρόνια πριν στο μέσο της θάλασσας θα διαφέρουν ριζικά.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ