2018-08-28 19:45:56
Φωτογραφία για Βέρτης: Η πίστη στο Θεό, η εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και η πρωτοφανής αγάπη του κόσμου μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε
Διπλή Δικαίωση για την επιχείρηση όπου εμφανίζεται ο δημοφιλής καλλιτέχνης Νίκος Βέρτης στη Θεσσαλονίκη. Η Ελληνική Δικαιοσύνη απεφάνθη κι έτσι μετά την αθώωση του προσωρινά υπεύθυνου της επιχείρησης την Πέμπτη από το αυτόφωρο μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ήδη ματαιώθηκε και η σφράγιση, με την οποία απειλείτο η επιχείρηση, αφού έγιναν δεκτές οι νομικές θέσεις της. Έτσι οι επιτυχημένες εμφανίσεις του Νίκου Βέρτη συνεχίζονται κανονικά κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Όπως προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία στο αυτόφωρο μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, η επιχείρηση, που απασχολεί και ασφαλίζει 140 εργαζόμενους, τηρεί κάθε κανόνα νομιμότητας, δηλώνει όλα τα κέρδη και καταβάλλει κανονικά τους φόρους που της αναλογούν.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η επιχείρηση ήδη κινείται νομικά εναντίον όσων προωθούσαν, δημοσίευαν ή αναδημοσίευαν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ψευδείς ειδήσεις περί λουκέτου της επιχείρησης.


Ο Νίκος Βέρτης για την υπόθεση δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η πίστη στο Θεό, η εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και η πρωτοφανής αγάπη του κόσμου μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε , παρά το ανελέητο και δίχως προηγούμενο κυνηγητό, τους εξοντωτικούς ελέγχους και τον βομβαρδισμό ανυπόστατων καταγγελιών».

Την Παρασκευή και το Σάββατο το βράδυ πάντως, παρά την τεράστια δυσφήμιση της τελευταίας εβδομάδας περί λουκέτου και σφράγισης, οι θαμώνες γέμισαν και πάλι το ORAMA the music show σε τέτοιο βαθμό, που όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι υπεύθυνοι της επιχείρησης αναγκάστηκαν να διώξουν πελάτες.
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κλείδωσε η πρεμιέρα...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κλείδωσε η πρεμιέρα...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ