2018-08-28 23:33:46
Φωτογραφία για H Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ν. Ηλείας για την εισαγωγή των παιδιών των αστυνομικών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση
''Οι συνάδελφοι-γονείς αγωνίστηκαν μέσα στις χειρότερες συνθήκες του μνημονίου,  των δραστικών μειώσεων των αποδοχών τους, όμως άντλησαν κουράγιο, δύναμη και υπομονή και

συμπαραστάθηκαν στα παιδιά τους'' αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στη σχετική ανακοίνωση.

 

Διά της παρούσης θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας για την εισαγωγή των παιδιών των συναδέλφων της Δ.Α Ηλείας  , στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ευχόμαστε  καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία και εξέλιξη.

Στις σημερινές δυσκολίες, οι επιτυχίες των παιδιών μας έχουν διπλάσια αξία. Οι συνάδελφοι-γονείς αγωνίστηκαν μέσα στις χειρότερες συνθήκες του μνημονίου,  των δραστικών μειώσεων των αποδοχών τους, όμως άντλησαν κουράγιο, δύναμη και υπομονή και συμπαραστάθηκαν στα παιδιά τους.

Θέλουμε επίσης να εκφράσουμε συγχαρητήρια από καρδιάς και στα παιδιά τα οποία αγωνίστηκαν και κατέβαλαν προσπάθεια ωστόσο δεν πέτυχαν. Θέλουμε να τους βεβαιώσουμε ότι μια αποτυχία στη ζωή είναι μια χρήσιμη εμπειρία η οποία είναι δυνατόν να τους οδηγήσει σε επόμενη επιτυχία.

 

 
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ