2018-08-29 20:51:28
Φωτογραφία για Η οικογένεια της Μαρίας ψάχνει ακόμη απαντήσεις για το τραγικό τροχαίο
Δεν ξέχασαν την Μαρία... – Έφτιαξαν εκκλησάκι στο Ρίβιο Ξηρομέρου

Ο περασμένος Δεκέμβριος σημαδεύτηκε από πολλές απώλειες ανθρώπινων ζωών στην άσφαλτο. Η άτυχη Μαρία Φοινίκου, με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία, ήταν ένα από τα θύματα... έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα, στις 22 Δεκεμβρίου του 2017, ενώ κατευθυνόταν προς την εργασία της. Η 26χρονη έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο εξετράπη και προσέκρουσε πάνω σε κολόνα. Στο σημείο έσπευσαν Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ όμως αφού απεγκλωβίστηκε, διαπιστώθηκε πως ήταν ήδη αργά Η άτυχη κοπέλα είχε σπουδάσει ειδικός προστασίας και εργαζόταν, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ως security σε ξενοδοχειακή μονάδα.

Η οικογένειά της αναζητά ακόμη απαντήσεις για το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στην κοπέλα, καθώς δεν υπήρξε κάποιος αυτόπτης μάρτυρας για να ρίξει φως στην υπόθεση και στις συνθήκες του τροχαίου.

Στη μνήμη της Μαρίας, μόλις 26 ετών που έχασε τη ζωή της στην Εθνική Οδό στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, φτιάχτηκε εκκλησία στο Ρίβιο Ξηρομέρου.

Το εκκλησάκι της Γεννήσεως της Θεοτόκου έγινε με έξοδα της οικογένειας της άτυχης 26χρονης και με την βοήθεια φίλων. Θα γιορτάσει για πρώτη φορά φέτος, στις 8 Σεπτεμβρίου στη μνήμη μιας νέας, γεμάτης όνειρα, κοπέλας που έφυγε τόσο νωρίς και τόσο άδικα... Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ