2018-08-29 21:07:20
Φωτογραφία για ΔΕΗ Αμαλιάδας: Το απόλυτο χάος και αγανάκτηση
Το απόλυτο χάος συνεχίζει να επικρατεί στο παράρτημα της ΔΕΗ Αμαλιάδος, αφού κάποια στελέχη της εταιρείας πιστεύουν πως ένα άτομο μπορεί να εξυπηρετήσει μια περιοχή των περίπου 25.000 κατοίκων.

Ώρα πέντε τα ξημερώματα και έξω από το κατάστημα περιμένουν με τον καφέ στο χέρι τέσσερις πέντε άνθρωποι, οι οποίοι ξέρουν ότι μόνο έτσι θα έχουν καλή σειρά και θα εξυπηρετηθούν. Οι υπόλοιποι μετά τον 15ο-16ο καταναλωτή δεν πρόκειται να εξυπηρετηθούν και θα πρέπει να θυσιάσουν μια ή δύο μέρες ακόμη.

Η κ. Αποστολπούλου Μαριάνθη «Εγώ είμαι από τις 8 είναι 11.30 και ακόμη περιμένω. Όταν ήρθα ήταν 30 νούμερα μπροστά μου. Ξέρω άλλους πού έχουν έρθει από τις 5 τα ξημερώματα. Έχω έρθει πέντε φορές και δεν έχω φθάσει στην πηγή. Είμαστε για διακανονισμό και η ίδια εικόνα παρατηρείται και την Τρίτη για πληρωμές λογαριασμών. Υπάρχει μόνο μια υπάλληλος που καταβάλλει ηρωϊκές προσπάθειες. Η ΔΕΗ λέει ότι από 1ης Σεπτεμβρίου θα φέρουν και άλλο άτομο…»


Η κ. Φλόκα Χρυσούλα δήλωσε: «έχω έρθει από τις 7 το πρωί και ακόμη περιμένω. Αυτή η εικόνα είναι και τις άλλες φορές. Μερικές φορές πέφτει και το σύστημα και επικρατεί χάος. Υπάρχει μόνο μια υπάλληλος για τόσο κόσμο»

Ο κ. Ζώης Ιωάννης δήλωσε: «Είμαι εδώ από τις 5.30 το πρωί και αργά ήρθα γιατί βρήκα ανθρώπους που ήταν εδώ από τις 4. Ένα άτομο δεν μπορεί να εξυπηρετήσει. Ας το καταλάβει η ΔΕΗ. Εκτός και αν το πάνε για κλείσιμο »

Εξυπηρέτηση από ΟΠ

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ομάδας Παραγωγών Αμαλιάδος κ. Χρήστος Βαλλιανάτος για να εξυπηρετήσει τα μέλη του που πρέπει να κάνουν αιτήσεις στη ΔΕΗ για γεωτρήσεις δηλώνει: «Μέχρι 30 Σεπτεμβρίου πρέπει οι ιδιοκτήτες των γεωτρήσεων να υποβάλλουν με την άδειά τους, στη ΔΕΗ για να κρατήσουν το αγροτικό ρεύμα. Αυτό που διαπιστώνουμε στη ΔΕΗ Αμαλιάδας είναι ότι υπάρχει μόνο ένας υπάλληλος για να εξυπηρετήσει όλο τον κόσμο.

Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο από τις 4.00′-4.30′ το πρωί να πηγαίνει ο κόσμος για να πάρει σειρά. Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα.

Σαν Ομάδα Παραγωγών μπορούμε για τα μέλη μας, όσοι είναι εντάξει, να μας φέρουν τα χαρτιά και να τα στείλουμε στην Αθήνα, για να μην ταλαιπωρούνται”.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ