2018-08-30 19:20:29
Φωτογραφία για Το ευχαριστώ των REC μετά την προβολή της νέας καμπάνιας του ΑΝΤ1 #EimasteEna
Από το απόγευμα είναι στον αέρα η καμπάνια του ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν, με το ενδιαφέρον σλόγκαν Είμαστε Ένα ΑΝΤ1 . Στο τρέιλερ ακούγεται το ομότιτλο τραγούδι, το οποίο και γράφτηκε ειδικά για τις ανάγκες του σταθμού, κι ερμηνεύεται από τους REC.

Το διάσημο συγκρότημα ,λοιπόν, μετά τη δημοσιοποίηση της καμπάνιας, έστειλε το δικό του μήνυμα, λέγοντας τα εξής: Είναι ένα τραγούδι που δημιουργήσαμε για τον #Ant1 και πραγματικά είμαι τόσο περήφανος που δούλεψα με αυτή την υπέροχη οικογένεια... Το αποτέλεσμα είναι απλά μαγικό. Ευχαριστώ όλο το τμήμα Marketing του Ομίλου και φυσικά τον δ/ντη μου στη Heaven Music, Σπύρο Σταμούλη, χωρίς εσάς δεν θα γινόταν πραγματικότητα Είναι ένα τραγούδι που δημιουργήσαμε για τον #Ant1 και πραγματικά είμαι τόσο περήφανος που δούλεψα με αυτή την υπέροχη οικογένεια.. Το αποτέλεσμα είναι απλά μαγικό. Ευχαριστώ όλο το τμήμα Marketing του Ομίλου και φυσικά τον δ/ντη μου στη Heaven Music Σπύρο Σταμούλη, χωρίς εσάς δεν θα γινόταν πραγματικότητα.
. Credits: Σενάριο-Σκηνοθεσία-Art Direction: Matthias Zentner Παραγωγή: Velvet Concept: Frank & Fame Τίτλος Τραγουδιού: REC - Είμαστε Ένα #EimasteEna Μουσική: Άρης REC Λουμάκης Στίχοι: Mike Βασιλειάδης / Άρης Λουμάκης #REC #ThisIsREC #HeavenMusic #Music #Trailer #TV ________________________ @xeniarecband @mikerecband @ant1tv @heavenmusic_official @spiros_stamoulis @djakgreece @djrobo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη REC (@recband) στις 30 Αύγ, 2018 στις 4:41 πμ PDT

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ