2018-08-30 21:50:09
Φωτογραφία για Απάντηση του ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ στον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΪΚΟ: -Πως μπορείτε να αισθάνεστε δικαιωμένος από τον τραγικό θάνατο ενός συνανθρώπου μας;
Ο Γιατρός και εκτελών προσωρινά χρέη Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Αστακού, κος Τριανταφυλλάκης Ιωάννης, απαντά στο Παναγιώτη Στάϊκο:

Κε Στάικο, 

     Πως μπορείτε να αισθάνεστε δικαιωμένος από τον τραγικό θάνατο ενός συνανθρώπου μας; -Λυπάμαι που χρησιμοποιείται με αυτόν τον τρόπο, ένα τόσο δυσάρεστο νέο. Θα περίμενα από εσάς μια πιο ώριμη ανάγνωση και ερμηνεία του άρθρου που αναρτήσατε. Το ουσιαστικό πρόβλημα ήταν η μη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Μαργαριτίου από την έλλειψη προσωπικού (κίνδυνος που υπάρχει και για το Κέντρο Υγείας του Αστακού, αφού μετά από τις αλλεπάλληλες προκλήσεις που έχουν δεχτεί, δεν εφημερεύουν πλέον τρεις ικανότατοι ιατροί). Θα σας παρακαλούσα να μην παρασύρεστε από το θυμικό σας...  

       Όσον αφορά τώρα το σκέλος της συκοφαντίας προς το πρόσωπό σας, θα ήθελα να μου υποδείξετε ποιός από το ιατρικό προσωπικό του ΚΥ Αστακού αναφέρθηκε σε εσάς και θα επιληφθώ προσωπικά του θέματος.


       Επίσης, να σας ενημερώσω, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, οτι οι Δημόσιοι λειτουργοί είτε εξετάσουν 1000, είτε 1 ασθενή, ο μισθός τους θα είναι ο ίδιος, οπότε δεν τίθεται θέμα ανταγωνισμού, ίσα ίσα με την έλλειψη ιατρικού προσωπικού, η επικουρική λειτουργία των ιδιωτών ιατρών, ανακουφίζει τον αυξημένο καθημερινό φόρτο εργασίας.

      Θερμή παράκληση να είστε πιο προσεχτικός για τον τρόπο που αναφέρεστε στο Κέντρο Υγείας και το προσωπικό του και να σας υπενθυμίσω οτι είμαι στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε υπόδειξη θα θέλατε να κάνετε για την εύρρυθμη λειτουργία της δομής υγείας της περιοχής μας και την συνεργασία μας. Δεν θεωρώ οτι το διαδίκτυο είναι ο ενδεδειγμένος χώρος για αυτό.

          Τέλος, θα ήθελα να ενημερώσω τους συμπολίτες μας, οτι πολύ σύντομα θα δοθεί λύση στο θέμα της 24ωρης κάλυψης της βάρδιας του ασθενοφόρου.

Με εκτίμηση 

Τριανταφυλλάκης Ιωάννης
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ