2018-08-30 22:36:59
Φωτογραφία για Ο... τούρκος κατάσκοπος της Κύπρου
Οσο απίστευτο κι αν ακούγεται οι κατοχικές «αρχές» της Κύπρου (που ελέγχονται πλήρως από την Αγκυρα) προχώρησαν στη σύλληψη ενός δυστυχισμένου Τουρκοκύπριου,  με την υποψία ότι ήταν

κατάσκοπος της Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Hurriyet Daily News, o Μεχμέτ Μπεσίμογλου, συνελήφθη στις 29 Αυγούστου, την ώρα που φωτογράφιζε τούρκους στρατιώτες στη κατεχόμενη Αμμόχωστο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στην κατάθεσή του στην «αστυνομία», ο Μπεσίμογλου παραδέχθηκε ότι φωτογράφισε τους στρατιώτες και ακολούθως θα παρέδιδε τις φωτογραφίες σε Ελληνοκύπριο. Σε βάρος του Μπεσίμογλου εκδόθηκε διάταγμα κράτησης μέχρι τη δίκη του για κατασκοπεία.

Στη Λευκωσία, το περιστατικό αυτό τους φαίνεται και αστείο και περίεργο. Αστείο γιατί εάν κάποιος φωτογράφιζε στρατιώτες στην κατεχόμενη Αμμόχωστο η οποία θεωρείται ως μία πόλη- φάντασμα δεν σημαίνει απολύτως τίποτε. Και το σημαντικότερο ουδείς σοβαρός αξιωματούχος στην κυπριακή κυβέρνηση πιστεύει ότι δόθηκαν χρήματα σε Τουρκοκύπριο για να κάνει τον κατάσκοπο, με αποστολή να φωτογραφίζει τούρκους στρατιώτες..

tovima.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ