2018-08-31 23:19:29
Φωτογραφία για Πως πρέπει να προετοιμάσετε τον ουρανίσκο σας για μια οινογνωσία
Αν προετοιμάζεστε για πολλές ώρες γευσιγνωσίας κρασιού ( πχ θα πάτε σε κάποια έκθεση ή έχετε μάζωξη με φίλους) υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που πρέπει να κάνετε για να προετοιμάσετε τον ουρανίσκο σας.

Δεν θέλετε να έχετε στο στόμα σας άλλες γεύσεις που θα επηρεάσουν την πραγματική γεύση του κρασιού, ούτε θέλετε να κουραστεί ο ουρανίσκος σας από τις πολλές γεύσεις.

Αυτές είναι συμβουλές που θα σας φανούν χρήσιμες:

Μην πίνετε καφέ λίγο πριν από μια δοκιμή ή μην χρησιμοποιήσετε κάτι που θα επηρέαζε τον ουρανίσκο σας, όπως οδοντόκρεμα ή καπνό.

Προσπαθείστε να πιείτε τον καφέ σας αρκετά νωρίτερα, ώστε να περάσει ώρα πριν από την γευσιγνωσία και να καθαρίσει ο ουρανίσκος σας

Επίσης, πριν την οινογνωσία μην δοκιμάζετε λευκό κρασί, το οποίο έχει υψηλή οξύτητα, γιατί θα επηρεαστεί ο ουρανίσκος σας.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, προσπαθείστε να πίνετε όσο περισσότερο νερό μπορείτε.


Μην δοκιμάζετε αμέσως μετά το γεύμα. Ο ουρανός σας είναι γενικά πιο συντονισμένος πριν από το γεύμα και όχι μετά από αυτό.

Αλλά μην δοκιμάζετε και με εντελώς άδειο στομάχι.

Εάν δοκιμάζετε διαφορετικά στυλ κρασιού, ορισμένοι υποστηρίζουν ότι η σειρά με την οποία δοκιμάζετε τα κρασιά μπορεί να σας βοηθήσει. Ορισμένοι πιστεύουν ότι η αρχή με τα ελαφρύτερα στυλ των λευκών κρασιών είναι η καλύτερη προσέγγιση. Άλλοι υποστηρίζουν ότι ίσως είναι καλύτερο να ξεκινήσετε με τα κόκκινα κρασιά σας και στη συνέχεια να προχωρήσετε στα πιο όξινα λευκά κρασιά αργότερα, τα οποία θα ξυπνήσουν τον ουρανίσκο.

Τα βαριά, ταννικά κόκκινα είναι πιο πιθανό να κουράσουν τον ουρανίσκο σας γρηγορότερα
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ