2018-09-01 18:20:42
Φωτογραφία για Το στόρι της σειράς, η ώρα προβολής, και το δυνατό καστ...
Ο σκηνοθέτης Βασίλης Θωμόπουλος μετά από μια σειρά επιτυχιών και πολύχρονης συνεργασίας με τον ΑΝΤ1 ,αλλάζει κανάλι κι από φέτος θα ανήκει στο Ε  .Η νέα του σειρά , που αποτελείται από ένα δυνατό καστ ,ετοιμάζεται πυρετωδώς.

Η ''Ελεύθερη σχέση'' , λοιπόν, όπως και λέγεται το νέο αυτό σίριαλ, θα βγει στον αέρα τον Οκτώβριο ,κι οι πληροφορίες μου τη θέλουν να προβάλλεται 3 φορές την εβδομάδα. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου, ακόμα δεν έχουν αποφασίσει οι ιθύνοντες ποιες μέρες αλλά κυρίως ούτε και ποια ώρα θα παίζει, καθώς, όπως μαθαίνω, αυτή τη στιγμή προτεραιότητα στο κανάλι έχουν να αποφασιστεί η ώρα του Δελτίου τους.

Ποιο είναι ,όμως, το στόρι της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΧΕΣΗΣ και τι αναμένεται να δούμε; Το tvnea σάς δίνει μια μικρή γεύση Ένα ζευγάρι νέων ανθρώπων, μετά από 7 χρόνια γάμου, περνάει μια μεγάλη κρίση. Αν και οι δύο αγαπιούνται πολύ και βαθιά, η ρουτίνα και οι φαινομενικά ασυμβίβαστες διαφορές απειλούν το μέλλον τους
. Απελπισμένοι και αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να σώσουν τη σχέση τους, αποδέχονται τη συμβουλή του θεραπευτή τους να «πάρουν χρόνο από τη σχέση τους», να «κάνουν ένα διάλειμμα» για 3 μήνες. Κανένας από τους δύο δεν θα μπορεί να μάθει τι έκανε ο άλλος κατά τη διάρκεια αυτή της “παρένθεσης” στη σχέση τους. Μια, αρχικά, δελεαστική πρόταση, που τελικά θα αλλάξει τη ζωή τους για πάντα!...

Στη σειρά να σημειώσουμε πως έχουν κλείσει αρκετά ''δυνατά'' ονόματα, όπως οι :Δήμητρα Ματσούκα, Μάριος Αθανασίου, Σπύρος Πούλης, Γεράσιμος Γεννατάς, Ιωάννης Παπαζήσης, Παύλος Χαϊκάλης, Λουκία Παπαδάκη ,Σοφία Βογιατζάκη κ.ά.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ