2018-09-03 09:19:12
Φωτογραφία για Ρωσία: Αναπτύσσει νέας γενιάς αντικαταστάτη των αντιαρματικών Kornet!
Η ρωσική εταιρία συμμετοχών NPO High Precision Systems (“Vysokotochnye Kompleksy”) ανακοίνωσε ότι έχει αναλάβει και προχωρά με την ανάπτυξη ενός νέας γενιάς αντιαρματικού συστήματος το οποίο προορίζεται να αντικαταστήσει τους πασίγνωστους Kornet, τους οποίους διαθέτουν στο οπλοστάσιό τους και οι ελληνικές χερσαίες δυνάμεις.

Η πολύ ενδιαφέρουσα είδηση ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του στρατιωτικού – τεχνικού φόρουμ ARMY-2018 που διοργανώθηκε στη Ρωσία. Το σύστημα ATGM (anti-tank guided missile) θα είναι «fire-and-forget», δηλαδή το κατευθυνόμενο βλήμα δεν θα χρειάζεται παρατήρηση κατά τη διάρκεια της πορείας του προς τον στόχο, δίνοντας επιπλέον χρόνο στον χειριστή του να αλλάξει θέση.

Η εταιρία που αναπτύσσει το σύστημα αρνήθηκε να παράσχει περισσότερες πληροφορίες, ενώ δεν αποδέσμευσε ούτε το όνομα του εν λόγω προγράμματος. Πληροφορίες που δημοσιεύονται σε εξειδικευμένα στα αμυντικά θέματα μέσα ενημέρωσης, αναφέρουν ότι προσπάθεια των Ρώσων είναι να αναπτύξουν κάτι εφάμιλλο του αμερικανικού Javelin.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πώς φτιάχνουμε ζυμαρικά
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πώς φτιάχνουμε ζυμαρικά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ