2018-09-03 13:36:13
Φωτογραφία για Η Κάμερον Ντίαζ ζει την απόλυτη αγάπη- Τι έκανε ο σύζυγός της
Το 2015 αποφάσισε να παντρευτεί τον μουσικό Μπέντζι Μάντεν, αφήνοντας πίσω της την καριέρα και τη δόξα του Χόλιγουνγτ. Η σέξι Κάμερον Ντίαζ, δεν ασχολείται με τα social media, δεν κλείνει συμφωνίες και ζει όπως οποιαδήποτε άλλη γυναίκα.

Η τελευταία φορά που την είδαμε στην μεγάλη οθόνη ήταν το 2014, που πρωταγωνίστησε σε 3 ταινίες, τις κωμωδίες «Sex Tape» και «The Other Woman» και τη νέα μεταφορά του «Annie».

Τη μέρα των γενεθλίων της, που έγινε 46 ετών, επέλεξε ο σύζυγός της να δημοσιεύσει στο instagram μια σπάνια κοινή τους φωτογραφία και να τη συνοδεύσει από μία τρυφερή αφιέρωση

«Είσαι η πιο αληθινή γυναίκα. Είμαι τόσο ευγνώμων που είμαι δικός σου για πάντα» , έγραψε μεταξύ άλλων ο Μπέντζι Μάντεν.

«Υπάρχουν τόσα πολλά να γράψω, τόσα πολλά πράγματα που με κάνουν υπερήφανο για εσένα και πόσο ιδιαίτερη είσαι. Σε ευχαριστώ που είσαι ο καλύτερός μου φίλος και σύντροφος σε αυτό το ταξίδι του γάμου. Ο τρόπος που ζεις τη ζωή σου καθημερινά και η συμπόνια σου για τον κόσμο λάμπει μέσα από τα μάτια σου και με εμπνέεις να θέλω να είμαι ο καλύτερος άνθρωπος που μπορώ να είμαι σε αυτή τη ζωή».
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ