2018-09-04 11:38:58
Φωτογραφία για Θρακομακεδόνες: Ευρήματα και έρευνα οδήγησαν στη σύλληψη των δολοφονών
Δύο αλλοδαποί, ένας υπήκοος Αλγερίας 31 ετών και ένας υπήκοος Αιγύπτου 23 ετών συνελήφθησαν και ομολόγησαν ότι στις 21 Αυγούστου σκότωσαν με κίνητρο τη ληστεία τον 65χρονο στην περιοχή

των Θρακομακεδόνων.

Κατά την αυτοψία και διερεύνηση τής σκηνής του εγκλήματος οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει δακτυλικά αποτυπώματα και ίχνη γενετικού υλικού των δραστών. Ο 31χρονος από την Αλγερία έπεσε στα χέρια των αρχών στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από ληστεία, ενώ τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής εντόπισαν και πέρασαν χειροπέδες στον 23χρονο από την Αίγυπτο σε περιοχή των Αθηνών.

Και οι δύο, σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, ομολόγησαν και περιέγραψαν με λεπτομέρειες την πράξη τους. Όπως ανέφεραν συναντήθηκαν με το θύμα, τον έπεισαν να τους επιτρέψει να πάνε όλοι μαζί στο σπίτι του, στους Θρακομακεδόνες, κι εκεί προχώρησαν στη ληστεία -την οποία είχαν προσχεδιάσει- και τη δολοφονία του.

Ο 65χρονος είχε εντοπιστεί στο πάτωμα τής κρεβατοκάμαρας και ο θάνατός του είχε προέλθει από πνιγμό. Στο λαιμό του είχε βρεθεί μία ζώνη.

Μανώλης Ασαριώτης
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ