2018-09-04 20:11:20
Φωτογραφία για Ποια Σαντορίνη; Στο Κίνι το πιο Μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Οι εικόνες «μιλούν» από μόνες τους
Το πλέον ξακουστό καλοκαιρινό ηλιοβασίλεμα είναι, βεβαίως, αυτό της Σαντορίνης   Η Οία είναι το θέρετρο που πλημμυρίζει από επισκέπτες τις απογευματινές ώρες. Όλοι περιμένουν να θαυμάσουν το ηλιοβασίλεμα, σκαρφαλώνουν ακόμα και στα πιο απίθανα μέρη για να απολαύσουν το μοναδικό αυτό θέαμα και ξεσπούν σε χειροκροτήματα μόλις ο ήλιος δύσει.

Όμως, υπάρχουν κι άλλα μέρη με εξίσου μαγευτικά ηλιοβασιλέματα, στην Ελλάδα.

Το ηλιοβασίλεμα στο Κίνι,  μπορεί να μην είναι τόσο διαδεδομένο όσο της  Σαντορίνης, ωστόσο διεκδικεί τον άτυπο βραβείο του καλύτερου ηλιοβασιλέματος!

Εκεί που το μπλε του κυκλαδίτικου αρχιπελάγους σμίγει με το κόκκινο του ήλιου. Συγκλονιστική ομορφιά με  εναλλαγή των αποχρώσεων του κόκκινου και του πορτοκαλί, την ώρα που ο ήλιος «σβήνει» στη θάλασσα του Αιγαίου.

Το Κίνι αν και έχει πλέον αναπτυχθεί τουριστικά  παραμένει ακόμη μια από τις πιο όμορφες θαλασσινές γωνιές του νησιού. Η ακτή είναι αμμουδερή και έχει το μοναδικό πλεονέκτημα να κοιτά τον ήλιο να χάνεται στην αγκαλιά της θάλασσας.

Κάθε ένα ηλιοβασίλεμα είναι μοναδικό αφού αλλάζουν οι γεωγραφικές συντεταγμένες, η αίσθηση του ουρανού και της φύσης.  Ακόμα και στο ίδιο μέρος κάθε δύση είναι διαφορετική από την μια μέρα στην άλλη.

Μαγευτικό ηλιοβασίλεμα με πορτοκαλί και κόκκινες αποχρώσεις, που μοιάζει σαν να έχει ζωντανέψει από κάποιον πίνακα ζωγραφικής.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ