2018-09-05 16:52:15
Φωτογραφία για Η Ροζάν Μπαρ θα «μείνει μακριά» από τους «The Conners»
Η Ροζάν Μπαρ, όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, μιλάει με πικρία για την απόλυσή της από την αναβίωση της επιτυχημένης σειράς του ABC «Roseanne», μετά από ένα ρατσιστικό tweet που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό, περιγράφοντας την πρώην σύμβουλο του Ομπάμα, Βάλερι Τζάρετ, ως «αν είχαν μωρό η Μουσουλμανική Αδελφότητα και ο Πλανήτης των Πιθήκων». Παρόλο τις μετέπειτα δηλώσεις μετάνοιας και συγγνώμης, αλλά και ότι «παρερμήνευσαν τα λόγια της», το κανάλι δεν την πήρε πίσω.

Κι έτσι, κι ενώ το ABC είχε ανακοινώσει ήδη την δεύτερη σεζόν της σειράς, αποφάσισε να προχωρήσει με ένα spin off, παρά να την ακυρώσει τελείως, ακόμη και μετά την απόλυση της Ροζάν. Η διαφορά θα είναι μόνο ότι η σειρά δεν θα λέγεται πια «Roseanne» αλλά «The Conners» με όλο το υπόλοιπο καστ να επιστρέφει.

Αυτή την φορά η Ροζάν Μπαρ βρέθηκε καλεσμένη στο podcast του Ραβίνου Σμούλεϊ Μπότιτς, και είπε πως την περίοδο που η σειρά θα κάνει την πρεμιέρα της, η ίδια θα μετακομίσει για λίγους μήνες στο Ισραήλ και ότι δεν πρόκειται να την δει. «Εχω την ευκαιρία να πάω στο Ισραήλ για λίγους μήνες και να μελετήσω μαζί με τους αγαπημένους μου δασκάλους εκεί, και αυτό πρόκειται να κάνω. Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά που είμαι μια Εβραία γυναίκα», δήλωσε χαρακτηριστικά.


Οσο αφορά την γνώμη της για το «The Conners», δήλωσε πως «δεν θα το καταραστώ, αλλά ούτε θα δώσω την ευχή μου. Θα προσπαθήσω να μείνω ουδέτερη. Αυτό είμαι διατεθειμένη να κάνω. Θα μείνω μακριά από αυτό. Εχω κάποια προβλήματα ψυχικής υγείας, με θέματα κατάθλιψης και άλλα. Θέλω να μείνω κάπου στη μέση ή αλλιώς θα πέσω στο σκοτάδι και δεν θέλω να ξαναπέσω στο σκοτάδι.»

Το «The Conners» θα κάνει την πρεμιέρα του στις 16 Οκτωβρίου στο ABC και οι παραγωγοί ανακοίνωσαν ήδη πως έχουν σκοπό να σκοτώσουν τον χαρακτήρα της Ροζάν από τα πρώτα κιόλας λεπτά του πρώτου επεισοδίου, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε μια φωτογραφία από το πρώτο διάβασμα του σεναρίου από το καστ της σειράς.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ