2018-09-06 22:07:23
Φωτογραφία για Πώς θα δημιουργήσεις τις πιο εντυπωσιακές φθινοπωρινές εμφανίσεις;
Ανάλογα με την εποχή οι τάσεις της μόδας ανανεώνονται κάνοντας μας κάθε φορά να... ενθουσιαζόμαστε και να θέλουμε αυτομάτως να βγούμε για ψώνια. Τώρα που μπήκαμε στο φθινόπωρο ανυπομονούμε να συνδυάσουμεόλα τα νέα ή παλιά items που έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Υπάρχουν βέβαια κάποιες ημέρες που όση φαντασία και αν διαθέτουμε, δυσκολευόμαστε να δημιουργήσουμε συνδυασμούς και κοιτάμε με απορία της ανοιχτή ντουλάπα. Για αυτές τις ημέρες, λοιπόν, το μόνο που χρειάζεστε είναι έμπνευση.

Ο συνδυασμός παντελόνι - blazer μπορεί να σας φαίνεται αρκετά συνηθισμένος και αναμενόμενος, αλλά πάντα υπάρχει τρόπος να κάνουμε το outfit μας λίγο πιο ενδιαφέρον. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να εντάξουμε νέες αποχρώσεις και μοτίβα στην εμφάνιση μας και να κάνουμε μη αναμενόμενους συνδυασμούς. Το μόνο που έχουμε να προσέξουμε είναι το αποτέλεσμα να είναι αρμονικό.

Οι ολόσωμες φόρμες παίρνουν βραβείο άνεσης και ευκολίας, αφού εκτός του ό,τι μπορούμε να τις φορέσουμε σε κάθε πιθανή περίσταση αλλάζοντας το styling κάθε φορά, μπορούμε επίσης να τις φορέσουμε και σε όλες ανεξαιρέτως τις εποχές. Φέτος το φθινόπωρο επιλέξτε μία ολόσωμη φόρμα σε γήινη απόχρωση και συνδυάστε την με μία μπλούζα ή πουκάμισο σε basic απόχρωση.


Τα total white σύνολα παραμένουν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας για το φθινόπωρο του 2018. Μία καλά ενημερωμένη fashionista θα συνδύαζε ένα λευκό μονοχρωματικό σύνολο με λεπτομέρειες από γήινες αποχρώσεις για υπέρκομψες εμφανίσεις.

Τις πρώτες ημέρες του φθινοπώρου ο καιρός δεν είναι και τόσο κρύος, ώστε να χρειαζόμαστε πολύ ζεστά ρούχα. Αν όμως μία ημέρα είναι αρκετή δροσερή, αυτό που έχετε να κάνετε είναι να προσθεσετε ένα ελαφρύ blazer.

Τα φορέματα παραμένουν ακόμα και το φθινόπωρο μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορούμε να κάνουμε όταν δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε. Τόσο για τα office looks όσο και για τις πιο χαλαρές εμφανίσεις μας μπορούμε να επιλέξουμε το ιδανικό φόρεμα που θα μας κάνει να νιώθουμε άνετες και καλοντυμένες.

Τα τελευταία χρόνια όλες οι fashionistas έχουν λατρέψει το layering, καθώς δημιουργεί ένα πολύ εντυπωσιακό εφέ στην εμφάνιση μας. Μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικές γήινες αποχρώσεις, οι οποίες είναι άψογες για το φθινόπωρο.

Ακόμα και να έρθει το φθινόπωρο, δεν χρειάζεται να ξεχάσετε στη ντουλάπα το denim φόρεμα σας. Μπορείτε να το φορέσετε είτε στις χαλαρές βόλτες είτε στην casual Friday στο γραφείο συνδυάζοντας το με άπειρους συνδυασμούς. Τα denim υφάσματα μας προσφέρουν την ευκολία να μπορούμε να αφήσουμε τη φαντασία μας ελεύθερη και να τα συνδυάσουμε με κοσμήματα, τσάντες και παπούτσια σε έντονες αποχρώσεις ή σχέδια.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ