2018-09-07 19:07:39
Φωτογραφία για Η αδιαφορία πρέπει να σταματήσει - του Δημήτρη Παδιώτη
Ήδη τα μέτρα τάξης για τη ΔΕΘ έχουν ξεκινήσει και η Θεσσαλονίκη κινείται στους ρυθμούς της Έκθεσης. Δε θα είναι η πρώτη φορά που οι αστυνομικοί θα εργαστούμε σκληρά για μια πετυχημένη

και ήρεμη διοργάνωση.

Όμως όπως κάθε εργαζόμενος, έτσι κι εμείς δεν μπορούμε να μην εκφράσουμε τις αντιδράσεις μας σε όσα συμβαίνουν στον εργασιακό κλάδο μας και υποτιμούν το έργο μας.

Η Ελληνική Αστυνομία λειτουργεί με παλιά και κακοσυντηρημένα οχήματα, οι δαπάνες για τις εσωτερικές λειτουργίες του Σώματος έχουν περικοπεί σημαντικά, οι μισθοί μας μειώθηκαν και οι Κυβερνήσεις σφυρίζουν αδιάφορα στις Αποφάσεις του ΣτΕ. Και να ήταν μόνο αυτά; Οι νέες προσλήψεις ουσιαστικά είναι μηδενικές, συγκρινόμενες με τις τεράστιες υπηρεσιακές ανάγκες, και κατά συνέπεια βάζουν φρένο στις μεταθέσεις του προσωπικού. Αδιέξοδο βλέπουμε και στην απαίτηση μας για αναγνώριση του επαγγέλματος ως επικίνδυνου και ανθυγιεινού.


Η αδιαφορία πρέπει να σταματήσει! Οι Αστυνομικοί δεν είμαστε ούτε πιόνια σε σκακιέρα, ούτε είλωτες. Είμαστε σύγχρονοι εργαζόμενοι που απαιτούμε δίκαιες μισθολογικές απολαβές και σωστό εργασιακό περιβάλλον.

Για να λάβουν το μήνυμα, πρέπει όλοι μας να είμαστε στην ένστολη πανελλαδική συγκέντρωση στο Λευκό Πύργο την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στις 18:00. Όσο εμείς απέχουμε από τις κινητοποιήσεις της Ομοσπονδίας μας, τόσο κι αυτοί απέχουν από τις υποχρεώσεις τους!

Δημήτρης Παδιώτης, 

μέλος Εκτελεστικής Γραμματείας Π.Ο.ΑΣ.

http://enathess.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αυτό είναι το νέο πρόγραμμα...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αυτό είναι το νέο πρόγραμμα...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ