2018-09-07 23:19:27
Φωτογραφία για 4 tips για την χειμερινή ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου!
Σκέψου πόσες φορές ξυπνάς το πρωί και δεν ξερεις τι να βάλεις ή δεν ξέρεις τι να συνδυάσεις με τι; …Παράλληλα, η ώρα περνά και πρέπει να φύγεις για το γραφείο,και ακόμα κοιτάς την ντουλάπα, σαν να παρακολουθείς ένα θρίλερ στην τηλεόραση ή στον σινεμά! Εμείς σου δίνουμε όλα τα tips για την χειμερινή ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου!

Ξέρεις ποιο είναι το μυστικό για να αισθάνεσαι όμορφα κατά την διάρκεια της μέρας σου και να μην αργείς πότε στο γραφείο σου; Να έχεις επιλέξει τα κατάλληλα κομμάτια μέσα στην γκαρνταρόμπα σου όπως για παράδειγμα κάποια μονόχρωμα, να επενδύσεις σε ρούχα που έχουν καλή ποιότητα (όπως οι Ιταλοί που κοιτάζουν σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα ενός ενδύματος), και να έχεις ένα απλό shape στα κομμάτια μέσα στην γκαρνταρόμπα σου. Σου δίνουμε, όμως, 4 tips για την χειμερινή ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου, γιατί θα τα χρειαστείς!

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τη χειμερινή ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου


Έντονα χρώματα και κομμάτια Πρόσθεσε μόνο ένα καινούργιο κομμάτι, όπως ένα λαμπερό κόκκινο πουλόβερ, ένα τολμηρό σακάκι ή ένα κιμονό. Αυτά μπορείς να τα συνδυάσεις με κάτι που ήδη έχεις στην ντουλάπα σου, για μια πιο κομψή ανανέωση του στυλ σου που θα κάνει την μεγάλη αλλαγή!

Απλά shapes

Επένδυσε σε κλασικές γραμμές στα ενδύματα σου, έτσι ώστε να κάνεις πιο απλό το παιχνίδι της καθημερινής επιλογής στα ρούχα σου. Αυτή τη σεζόν, ξεκίνησε με μερικά βασικά στοιχεία, όπως ένα μεταξένιο φόρεμα ή ένα πιο απλό με ρίγες ή μονόχρωμο.

Υψηλή ποιότητα…

Προτίμησε να αγοράσεις ρούχα ή πανωφόρια από δέρμα, μετάξι, βαμβάκι και όχι τόσο σε πολυεστέρα. Έπειτα, μπορείς να κάνεις ένα mix and match με υψηλής ποιότητας κομμάτια, όπως ένα πουλόβερ από μαλλί, με μια μακριά φούστα από πολυεστέρα σε μεταλλικούς τόνους. Κάνε αυτό το tip και θα με θυμηθείς. Όταν έχεις καλής ποιότητας ρούχα μέσα στην ντουλάπα σου, θα μπορείς να παίξεις πιο άνετα με τα υφάσματα σε μερικά από τα looks σου.

«Χτίσε» layers!

Είναι άλλη μια τάση που ήρθε και θα μείνει για αρκετό καιρό ακόμα…. Οι πιο κομψές γυναίκες στον κόσμο γνωρίζουν ποιο είναι το κλειδί, δηλαδή να σχηματίσεις κάποια layers στο look σου. Για παράδειγμα, μπορείς να φορέσεις πάνω από το φούτερ σου ένα πουκάμισο, μια ζακέτα και ένα παλτό ή δύο διαφορετικά πανωφόρια (σαν αυτά που είδαμε στον γαλλικό οίκο, Balenciaga). Το αξεσουάρ του Χειμώνα είναι τα πανωφόρια, και ακόμα καλύτερα όταν τα συνδυάζεις με layers…
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ