2018-09-08 09:43:40
Φωτογραφία για Notebooks Aspire και All-In-One PCs από την Acer
Η Acer ανακοίνωσε την ανανέωση του desktop PC Aspire Z 24 all-in-one και ολοκαίνουργιες προσθήκες στις σειρές notebooks Aspire 7, Aspire 5 και Aspire 3.

Όλα τα μοντέλα περιλαμβάνουν Windows 10. Οι υπολογιστές της σειράς Aspire ικανοποιούν τις ανάγκες των περισσοτέρων χρηστών, ξεκινώντας από τον Aspire Z 24 all-in-one home PC που απευθύνεται σε οικογένειες, το notebook Aspire 3 που χαρακτηρίζεται φιλικό για φοιτητές, το πρακτικό και εύχρηστο Aspire 5 notebook ιδανικό για gaming αλλά και εργασία, καθώς και το κορυφαίο notebook Aspire 7 που απευθύνεται σε απαιτητικά περιβάλλοντα, όπως designers και creators.

Acer Aspire Z 24 all-in-one: Ο «digital assistant» του σύγχρονου σαλονιού

Το Acer Aspire Z 24 είναι το all-in-one home PC που απευθύνεται σε οικογένειες και έχει σχεδιαστεί για εφαρμογές όπως web browsing, social media, ταινίες και gaming. Εξαιρετικά λεπτό (11 χιλιοστά), με ένα όμορφα διαμορφωμένο πίσω κάλυμμα και μικρό περιθώριο γύρω από την οθόνη, υποστηρίζεται από γυαλιστερό μεταλλικό στήριγμα σε σχήμα V που του δίνει ένα κομψό και διαχρονικό ύφος
. Το PC είναι εξοπλισμένο με μια σειρά μικροφώνων που αποτελείται από τέσσερα ψηφιακά μικρόφωνα που λαμβάνουν από απόσταση έως και 4 m μακριά, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να χρησιμοποιήσουν την φωνητική υπηρεσία της επιλογής τους (Amazon Alexa ή Cortana), για να λάβουν αναφορές για τον καιρό, να παίξουν μουσική και να διαχειριστούν καθημερινές εργασίες. Διαθέτει τεχνολογία Acer TrueHarmony και Dolby Audio Premium για καθαρό ήχο μέσω dual front stereo ηχεία. Το Aspire Z 24 τροφοδοτείται από τους νεότερους επεξεργαστές desktop Intel Core i7 +, με υποστήριξη μέχρι και 32 GB μνήμης Intel Optane και γραφικών NVIDIA GeForce MX150, επιτρέποντάς του να υποστηρίζει πολύπλοκες εργασίες. Η οθόνη Full HD IPS 23,8 ιντσών, μπορεί να προσφέρει οπτική γωνία έως 178 μοίρες, έχοντας μενού που μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν για πλοήγηση χρησιμοποιώντας την οθόνη αφής 10 σημείων. Οι ζωντανές εικόνες και τα εντυπωσιακά χρώματα, οφείλονται στην ανάλυση Full HD 1080p με δυνατότητες ευρείας προβολής, ενώ οι τεχνολογίες Acer BlueLightShield και Flickerless, πραγματοποιούν adjusting ως προς την εκπομπή του μπλε φωτός της οθόνης, που δημιουργείται από εκτεταμένη χρήση.

Η σειρά των Acer Aspire notebooks

Για τους χρήστες που αναζητούν φορητό υπολογιστή με υψηλές επιδόσεις, το Aspire 7 διαθέτει έναν 8ης γενιάς Gen Intel Core i7-8705G επεξεργαστή με ενσωματωμένα γραφικά Radeon RX Vega M GL. Το σώμα του notebook είναι λεπτό, στα 16,9 χιλιοστά, και ζυγίζει λιγότερο από 1,6 κιλά. Το Aspire 5, ιδανικό για bloggers, φωτογράφους και creators, προσφέρει εξαιρετική απόδοση CPU και γραφικών, χάρη στον νεότερο επεξεργαστή 8ης γενιάς Intel Core i7 με ενσωματωμένο Wi-Fi Gigabit για γρήγορη σύνδεση και GPU NVIDIA GeForce MX150. Αντίστοιχα, το Acer Aspire 3 είναι ένας φορητός υπολογιστής μεγάλης αξίας που έχει δημιουργηθεί για καθημερινές εργασίες στο σπίτι, στο χώρο εργασίας ή στο σχολείο και περιλαμβάνει ενσωματωμένο σκληρό δίσκο , καθώς και χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας για μεγαλύτερη multimedia απόλαυση.

Acer Aspire 7: Οι απόλυτες επιδόσεις μέσα από έναν λεπτό και κομψό σχεδιασμό

Το Acer Aspire 7, που απευθύνεται από απλούς χρήστες, μέχρι designers και content creators, δεν διαθέτει μόνο άψογη και λεπτή σχεδίαση εξωτερικά. Εσωτερικά ενσωματώνει ένα πανίσχυρο σύνολο με οθόνη IPS2 15,6 ιντσών με στενά περιθώρια γύρω της και ανάλυση Ultra HD (3840×2160). Ζυγίζει 1,5 κιλά και έχει διαστάσεις 358×247,5×16,9 χιλιοστά. Ο ισχυρός επεξεργαστής 8ης γενιάς Intel Core i7-8705G ή i5-8305G με Radeon RX Vega M GL γραφικά και μνήμη γραφικών 4 MB HMB2 – αποτελούν μέρος του ισχυρού εξοπλισμού του. Επιπλέον, διαθέτει μνήμη DDR4 έως 16 GB, χωρητικότητα δεδομένων έως 512 GB σε χώρο αποθήκευσης SSD PCIe NVIDIA RAID 0. Το πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό, προσφέρει στους χρήστες πρόσθετο χρόνο παραγωγικότητας τις βραδινές ώρες. Η οθόνη του είναι 4K με τεχνολογία Acer ColorBlast και Acer Color Intelligence, ενώ ως προς τον ήχο, ενσωματώνει ηχεία Dolby Atmos και τεχνολογία Acer TrueHarmony.

Acer Aspire 5: Πρακτικό και εύχρηστο για media consumption

Ιδανικό για οικογένειες και χρήστες που χρειάζονται ένα ισχυρό φορητό υπολογιστή για media consumption, το Acer Aspire 5 προσφέρει εμφάνιση και φορητότητα. Ο ιδιαίτερος εξωτερικός σχεδιασμός του προσφέρει ένα εξαίσιο, ουδέτερο φινίρισμα που δίνει έμφαση στο κάλυμμα αλουμινίου. Ο σχεδιασμός των 7,82 χιλιοστών προσφέρει μεγαλύτερη επιφάνεια για εκπληκτικές εικόνες. Με οθόνη 15,6 ιντσών Full HD IPS και Acer Color Intelligence, τα χρώματα ζωντανεύουν. Οι χρήστες μπορούν να ρυθμίζουν το gamma και το saturation σε πραγματικό χρόνο, βελτιστοποιώντας το χρώμα και τη φωτεινότητα της οθόνης χωρίς διακοπές. Διαθέτει 8ης γενιάς επεξεργαστή Intel Core i7 με ενσωματωμένο Gigabit Wi-Fi για γρήγορη συνδεσιμότητα, υποστήριξη για πολλαπλές βοηθητικές εφαρμογές και φωνητικές υπηρεσίες και GPU NVIDIA GeForce MX150 για εξαιρετική απόδοση. Επιπλέον, το Acer TrueHarmony Audio προσφέρει ζωντανό ήχο.

Acer Aspire 3: Μία συσκευή multimedia για το σπίτι, το σχολείο, τη δουλειά

Η κομψή οθόνη Full HD 14 ιντσών του Acer Aspire 3 προσφέρει ζωντανά χρώματα και είναι ιδανική για την απόλυτη εμπειρία multimedia και ψυχαγωγίας. Είναι επίσης ευέλικτο, με δυνατότητα αναβάθμισης των αποθηκευτικών επιλογών. Το Aspire 3 διαθέτει μνήμη DDR4 2666 MHz έως 8 GB, Touchpad Precision, Acer BluelightShield, μια θύρα HDMI, 3 θύρες USB και μια προαιρετική ενσωματωμένη μονάδα DVD.

Το Amazon Alexa έρχεται σε ακόμη περισσότερες συσκευές Acer

Τα PC Aspire Z 24 all-in-one, καθώς και τα Aspire 7 και Aspire 5 notebooks που διαθέτουν επεξεργαστές Intel Core 8ης γενιάς θα υποστηρίξουν το Alexa, προσχωρώντας στο ολοένα αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο της. Περισσότεροι ιδιοκτήτες συμβατών φορητών υπολογιστών και desktop PCs, μπορούν να λάβουν περισσότερα κάνοντας το Alexa να ελέγχει το ημερολόγιό τους, να δημιουργεί λίστες και να απαντά σε ερωτήσεις. Διασκεδάστε ζητώντας από το Alexa να παίζει την αγαπημένη σας μουσική, ενώ μπορείτε να έχετε φωνητική διαχείριση των έξυπνων οικιακών συσκευών. Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε δεκάδες χιλιάδες εφαρμογές που έχουν δημιουργηθεί από τρίτους προγραμματιστές.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ