2018-09-08 10:05:15
Φωτογραφία για Πάνος Κοκκινόπουλος: Αποκαλύπτει για το Ου Φονεύσεις!
Ο Πάνος Κοκκινόπουλος επιστρέφει τη νέα σεζόν με τη σειρά «Ου φονεύσεις» και μίλησε σε συνέντευξή του για τη νέα του δουλειά.

Για πόσα επεισόδια έχεις συμφωνήσει με το κανάλι;

Προς το παρόν έχουμε κλείσει για 17 + 17 επεισόδια. Θα δούμε πώς θα πάει.

Πιστεύεις ότι θα αγαπηθεί η σειρά;

Δεν ξέρω κατά πόσο ο κόσμος που είναι εθισμένους στο να βλέπει ελληνικές και τούρκικες αηδίες θα δει τη δική μας. Θα μου πεις, αυτά που κάνουμε εμείς δεν απευθύνονται στο μεγάλο κοινό, αλλά σε ένα πιο ειδικό, μεταξύ των οποίων είναι και αυτοί που δεν βλέπουν τηλεόραση, όπως, εγώ. Θα δείξει.

Το στοίχημα ποιο είναι;

Να κάνουμε μια σειρά από αυτοτελή επεισόδια που θα θυμίζουν μικρές ταινίες. Και κυρίως να μην κάνουμε μια από τα ίδια, όσα βλέπουμε καθημερινά στην τηλεόραση. Κοίτα γύρω σου να δεις τι σίριαλ παίζονται και θα καταλάβεις.

Άρα, τι διαφορετικό να περιμένουμε σε αυτήν την καινούργια σας σειρά;

Είναι μια σειρά που φαινομενικά θυμίζει τις προηγούμενες δουλειές μας. Είναι όμως διαφορετική όλη η προσέγγιση μας, αισθητικά και δραματουργικά. Αυτήν τη φορά είναι πιο κινηματογραφικό αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Οι ηθοποιοί δεν μιλούν πολύ, πολλά πράγματα δεν επεξηγούνται και άλλα εννοούνται χωρίς να λέγονται.-Και η εικόνα είναι διαφορετική. Πιο στυλιζαρισμένη πια.

Πηγή: Περιοδικό "DownTown"

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ