2018-09-09 17:35:30
Φωτογραφία για ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ: Πυρά κατά ανωνύμων σχολιαστών και βολές εναντίον του υποκινητή της επιστολής Κουνάδη
Επανέρχεται με νέα επιστολή ο Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου κ. Αποστόλης Πανταζής με πυρά κατά των ανωνύμων σχολιαστών και βολές εναντίον του "υποκινητή" της επιστολής Κουνάδη.

Αναλυτικά: 

Καλησπέρα, 

       Για μια φορά ακόμη δεν θα ασχοληθώ με φθηνά σχόλια που προέρχονται από κάποια άτομα δίχως υπογραφή και όνομα. 

      Θα μπορούσα διατηρώντας το δικαίωμα να ζητήσω από τα blogs να μην δέχονται σχόλια αλλα δεν το έκανα διοτι πολύ απλά δεν με απασχολεί και ούτε καν τα διαβάζω. 

     Εάν όμως με ενδιαφέρει να μάθω από που και ποιος το έγραψε να είστε βέβαιοι ότι μου  είναι πολύ εύκολο να το εντοπίσω. 

- Είναι ποιό έντιμο όμως όταν γίνεται τοποθέτηση να μην κρυβόμαστε πίσω από την μάσκα της ανωνυμίας.

Στο θέμα μας τώρα. Το πρώτο πράγμα που έκανα μετά την ανάρτηση του φίλου μου Γιώργου Κουνάδη μιας που μας συνδέει μια πολυετή φιλία ήταν να τον καλέσω στο τηλέφωνο να μιλήσουμε -Του είπα ότι είχα να του πω και ο ίδιος πολύ έντιμα μου έδωσε να καταλάβω το τι πραγματικά συνέβη. Και βεβαίως αναμφίβολα κατανόησα   την εμπλοκή τρίτου προσώπου σε αυτή τού την ανάρτηση....  


    Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, οι φωτογραφίες στην ανάρτηση του Γιώργου δεν τραβήχτηκαν απο το δικό του τηλέφωνο, έχουν τραβηχτεί από άλλη συσκευή με IMEI  NUMBER που αντιστοιχεί σε συγκεκριμένη σύνδεση και συγκεκριμένο ιδιοκτήτη/ συνδρομητή  που σε καμία περίπτωση δεν είναι ο Γιωργος Κουνάδης.

  Η διαδρομή του μηνύματός στα blogs αποδεικνύει περίτρανα την εμπλοκή συγκεκριμένου προσώπου. 

     Επίσης υπάρχουν μαρτυρίες 4αρων ανθρώπων που είδαν το συγκεκριμένο άτομο στην συγκεκριμένη θέση να τραβάει αυτές τις φωτογραφίες την Παρασκευή 07/08/2018 στις 10 το πρωι - ο Γιωργος απουσίαζε στην Αθήνα. 

    Τώρα βέβαια εάν ζητηθεί να εμπλακεί η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος σε λιγότερο από 4 ώρες θα επιβεβαιώσει τα όσα σας λέω. 

     Δεν θα το κάνω όμως διότι πολύ απλά απέδειξα σε εμένα και τους συνεργάτες μου με τον δικό μου τρόπο και διασυνδέσεις τι συνέβη και αυτό μου είναι αρκετό. 

-Κορόιδο δεν υπήρξα ποτέ!!!!!

        Δεν με ενδιαφέρει να τιμωρήσω κάποιον και ιδιαιτέρα έναν άνθρωπο που όλα τα χρόνια κατείχε μια θέση στην καρδιά μου, ούτε τον Γιώργο διότι πολύ άνετα θα αντιμετωπίσουν βάση νόμου  την κατηγορία της απάτης που είναι έγκλημα, ασκείται ποινική δίωξη, διατάσσονται άμεσα ασφαλιστικά μέτρα και τιμωρείται αυστηρά με μεγάλη ποινή.

Τον Γιώργο απλά τον συγχωρώ και τον άλλο τον αφήνω στο ΘΕΟ! 

Απόστολος Ν. Πανταζής
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ