2018-09-09 18:45:33
Φωτογραφία για Η Ρίγγα για το «Όσο έχω εσένα»: ''Κάναμε κάστινγκ πάρα πολύ καιρό, κι αποφασίσαμε ότι...'
Ο ΣΚΑΪ αυτή τη σεζόν επενδύει κ' αυτός στη Μυθοπλασία,φέρνοντας στις οθόνες μας το ΟΣΟ ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ. Ο διευθυντής προγράμματος Λοΐζος Ξενόπουλος μίλησε για την απόφαση του σταθμού να επενδύσει στην ελληνική μυθοπλασία και τη δική του επιλογή στο συγκεκριμένο format, λέγοντας πως πρόκειται για μια ανάλαφρη καθημερινή σειρά που έχει γρήγορες εναλλαγές, ανατροπές, και ολοκληρωμένους χαρακτήρες.

Το σενάριο της σειράς υπογράφει η Ρένα Ρίγγα και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Στέφανος Μπλάτσος. Σε πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Υρώ Μανέ, Κώστα Κόκλα, Ελένη Κρίτα, Ευγενία Σαμαρά, Δημήτρη Κουρούμπαλη κ.ά.

Για τη νέα δημιουργία της μίλησε εκτενώς και η σεναριογράφος, που έχει υπογράψει τις επιτυχίες «Ακρως οικογενειακόν», «Εντιμότατοι κερατάδες», «Ήρθε κι έδεσε», «Ευτυχισμένοι μαζί», λέγοντας πως «έχτισε» πολύ προσεκτικά τους χαρακτήρες. «Τους έδωσα ένα background. Οι ηθοποιοί πήραν στα χέρια τους το βιογραφικό τους από την παιδική τους ηλικία για να καταλάβουν γιατί φέρονται έτσι» ανέφερε και συμπλήρωσε: «Μου αρέσει να κουμπώνουν ακριβώς οι ρόλοι και να μη χρειάζεται να δίνεις επεξήγηση γιατί αυτός ο ηθοποιός πήρε αυτόν τον ρόλο
. Έτσι κάναμε κάστινγκ πάρα πολύ καιρό. Και αποφασίσαμε όλοι μαζί ότι αυτό είναι το τελικό καστ και πως αυτοί οι ηθοποιοί κουμπώνουν τέλεια στους χαρακτήρες».

Στόχος τόσο της ίδιας όσο και του σταθμού ήταν να κάνουν κάτι... παραπάνω: «Επειδή μπαίνει τώρα ο σταθμός στη μυθοπλασία, ήθελα να γίνει κάτι διαφορετικό, γι’ αυτό μπήκαν μέσα και ιδέες διαφορετικές. Να χτίσουμε το σίριαλ πιο αγαπησιάρικο, με συμβολισμούς, και να το πάμε ένα βήμα παραπέρα από το “σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς” και “σε θέλω, με θέλεις”. Να πούμε κάποιες αλήθειες της ζωής, να έχουμε πιο ρεαλιστικούς χαρακτήρες που αντεπεξέρχονται στις καθημερινές δυσκολίες, είτε είναι πλούσιοι είτε είναι φτωχοί. Και οι αδικημένοι είναι οι πλούσιοι, γιατί δεν έχουν μάθει να παλεύουν σαν παλαιστές» μας λέει.

Μέσα από τη σειρά η Ρένα Ρίγγα θέλει να περάσει μηνύματα, όπως έκανε σε κάθε σειρά της μέχρι τώρα. «Η πλούσια οικογένεια που πέφτει είναι όλη η Ελλάδα. Και το μήνυμα που θέλω να δώσω είναι πως πρέπει να το παλέψουμε, όπως θα κάνουν κι αυτοί. Και βοηθά η συντροφικότητα, γιατί μέσα στο σπίτι δημιουργείται μια παρέα και βοηθά ο ένας τον άλλον. Υπάρχει ένας εχθρός κοινός, ο Γιώργος (Δημήτρης Κουρούμπαλης), ο οποίος είναι η κρίση... Ή μπορείς να του δώσεις ό,τι όνομα θες. Όλοι μαζί μπορούν να σε βγάλουν από αυτό» προσθέτει.

Espresso

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ