2018-09-09 19:45:25
Φωτογραφία για Όταν το STAR συνέρχεται...
βροχή από πρεμιέρες αύριο!

Βροχή από πρεμιέρες θα έχουμε αύριο στο STAR ,καθώς 10 Σεπτεμβρίου ο σταθμός ξεκινά να κατεβάζει στη μάχη της τηλεθέασης  όλο του το πρόγραμμα.Την αρχή θα κάνει στις 9 το πρωί η ''Φωλιά των Κου Κου'', που κέρδισε την εμπιστοσύνη του καναλιού και πήρε το πράσινο φως για 2η σεζόν. Αμέσως μετά, στις 12, η Ζήνα ετοιμάζει για ακόμη μια σεζόν ''Αλήθειες'', και έρχεται πρώτη στη ζώνη 12-2, πριν καν ξεκινήσει η Τατιάνα. Στις 16.00 η Βίκυ Καγιά και το ''Shopping Star'' θα είνια στον αέρα του καναλιού, έτοιμα να ''πολεμήσουν'' απέναντι από τη Rocks Σπυροπούλου. Αργότερα, στις 18.45, επιστρέφει με νέα...μούσα ο Πέτρος Πολυχρονίδης, έτοιμος να γυρίσει και πάλι τον ''Τροχό''. Τέλος, στις 21.00 κάνει πρεμιέρα και το βαρύ πυροβολικό του καναλιού, το ''Next Top Model''. Nα σημειώσουμε ,βέβαια, πως μες στη βδομάδα ξεκινά και το ''Junior Master Chef'' ,συμπληρώνοντας το παζλ της νέας σεζόν.


Βλέπουμε ,λοιπόν, ότι το πάθημα, τους έγινε μάθημα! Πέρσι ο σταθμός ξεκίνησε...τα ζώα μου αργά, οι αποφάσεις παίρνονταν με ρυθμούς χελώνας, και στην ουσία αν στο τέλος δεν άλλαζε τις ισορροπίες το ''Master Chef'', θα 'χαμε να...κλαίγαμε-κυριολεκτικά! Η περσινή καθυστέρηση της έναρξης  και τα απότοκά της, έκαναν το STAR να συνέλθει από τον λήθαργο ,και φέτος, όχι μόνο ξεκινά στην ώρα του το πρόγραμμα, αλλά...έπιασε τον ανταγωνισμό στον ύπνο τον βαθύ!

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου το STAR ξεδιπλώνει πρώτο από όλα τα κανάλια το νέο πρόγραμμα, προλαβαίνοντας τον ανταγωνισμό σε πάρα πολλά...Τι σου κάνει η κριτική καμια φορά ,ε;

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ