2018-09-10 12:56:21
Φωτογραφία για Αγρίνιο Επικίνδυνο νηπιαγωγείο και παιδική χαρά για την ασφάλεια των παιδιών στην Αγία Βαρβάρα!
Γονείς και κάτοικοι της περιοχής απευθύνουν έκκληση μέσω του... AgrinioSite.gr να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα σε νηπιαγωγείο και παιδική χαρά για την ασφάλεια των παιδιών.

Στις Εργατικές Κατοικίες Αγίας Βαρβάρας και συγκεκριμένα στο νηπιαγωγείο όπου δίπλα ακριβώς υπάρχει και παιδική χαρά που συγκεντρώνονται καθημερινά πολλά παιδιά η κατάσταση είναι απογοητευτική και η νέα χρονιά ξεκινά με προβλήματα.Οι παρακάτω εικόνες του AgrinioSite.gr δεν χρειάζονται ειδικής επεξήγησης, παρά μόνο προκαλούν τουλάχιστον θυμό και αγανάκτηση αφού ο κίνδυνος να θρηνήσουμε και ζωές ελλοχεύει . Ας ελπίσουμε να ευαισθητοποιήσουμε την δημοτική αρχή Αγρινίου ώστε να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των παιδιών. Καλές οι εξαγγελίες για ανακατασκευές στο Δήμο, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να σκύψουν πάνω από τις υπάρχουσες δομές, και να λύσουν επιτέλους το πρόβλημα. Δεν είναι δυνατόν η καγκελόπορτα να είναι ξεκολλημένη και να είναι πιασμένη με ένα σχοινί και τα τζάμια σπασμένα!


Το θέμα μας καταγγέλθηκε από κατοίκους της περιοχής οι οποίοι σε σχετικό μήνυμά τους αναφέρουν “Σας παραθέτω φωτογραφίες από εργατικές Αγίας Βαρβάρας στο παλιό νηπιαγωγείο οπού στεγάζονται και οι κούνιες που παίζουν μικρά παιδιά. Η καγκελόπορτα είναι πιασμένη με σχοινί (όλοι ξέρουμε τι θα γίνει αν πέσει σε κάποιο παιδί επάνω) επίσης τα τζάμια είναι σπασμένα από το νηπιαγωγείο, επίσης επικίνδυνο. Δεν είναι δυνατόν να διαβάζουμε και να ακούμε συνεχώς για εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ δεξιά και αριστερά στην πόλη, και να μη μπορούν να βρεθούν τα ελάχιστα κονδύλια που χρειάζονται για να γίνουν 2-3 βασικά πράγματα, πρωτίστως για την ασφάλεια των νηπίων”
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ