2018-09-10 14:21:21
Φωτογραφία για Οι φανατικοί του Winnie the Pooh μπορούν να βρεθούν στο μέρος που «γεννήθηκε»
Είναι ο πιο αγαπημένος αρκούδος των παιδιών... Ο Γουίνι (Winnie the Pooh) αποτελεί γέννημα θρέμμα του Άγγλου συγγραφέα Α. Α. Μιλν ο οποίος έδωσε ζωή στο αφελές και αξιαγάπητο φανταστικό χαρακτήρα στο πρώτο του βιβλίο που κυκλοφόρησε το 1924 με το βιβλίο «Όταν Ήμασταν Νέοι» και είχε τη μορφή ποιήματος. Δυο χρόνια αργότερα, το 1926 κυκλοφόρησε το δεύτερο βιβλίο και είχε την ονομασία Γουίνι το Αρκουδάκι, ενώ βγήκαν άλλα δύο βιβλία.

Ο συγγραφέας, «βάφτισε» τον ήρωά του Γουίνι από ένα αρκουδάκι που είχε ο γιος του. Ο Μιλν έγραψε τα βιβλία παρακολουθώντας τον γιο του, τον Κρίστοφερ Ρόμπιν να παίζει με τα παιχνίδια του στο δάσος κοντά στο σπίτι τους, στο δάσος Ashdown στο Ανατολικό Σάσεξ της Αγγλίας.

Ο Μιλν ονόμασε τον ήρωα Γουίνι, από ένα αρκουδάκι που είχε ο γιος του. Μάλιστα, πολλοί από τους χαρακτήρες, πήραν το όνομά τους από τα παιχνίδια του γιου του συγγραφέα, Κρίστοφερ. Ο Κρίστοφερ, είχε ονομάσει ο ίδιος το αρκουδάκι Winne από μία μαύρη αρκούδα που συχνά επισκεπτόταν στο Ζωολογικό Κήπο του Λονδίνου και Pooh από έναν κύκνο που είχε δει σε κάποιες διακοπές. Ενώ και οι λοιποί χαρακτήρες, πήραν το όνομά τους, από τα παιχνίδια του Κρίστοφερ.


Σύμφωνα με την Telegraph, οι θαυμαστές του συμπονετικού Γουίνι μπορούν να «ξυπνήσουν» τη φαντασία τους και να εξερευνήσουν τα πραγματικά σημεία που ενέπνευσαν τις ιστορίες του Μιλν.

Μια πεζογέφυρα για παράδειγμα στον ποταμό Medway στο Posingford Wood, είναι ένα δημοφιλές σημείο για τους τουρίστες αλλά το Ashdown Park είναι περήφανο που εδώ «γεννήθηκε» ο Winnie the Pooh και αν θα πάτε, θα σας σερβίρουν τσάι αλά Pooh μαζί με σάντουιτς «hunny» και cupcakes Kanga.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ