2018-09-11 15:44:17
Φωτογραφία για Συγκλονίζει η χήρα: Δε με προστάτευσε κανείς
Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου εκδικάζεται σε κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης η υπόθεση που αφορά στην δολοφονία Αλβανού από 26χρονη τοξικομανή. Η νεαρή γυναίκα είχε εμπλακεί σε υπόθεση με αγγελία για ροζ ραντεβού που αποδείχθηκε παγίδα, είχες συλληφθεί, κρατήθηκε, αφέθηκε ελεύθερη και ... σκότωσε τον άτυχο άνδρα, μαχαιρώνοντάς τον στην καρδιά.

Υπογραμμίζεται ότι η 26χρονη είχε αφεθεί ελεύθερη με τον όρο να παρακολουθήσει πρόγραμμα απεξάρτησης καθώς είναι τοξικομανής και οροθετική και έκριναν ότι αν μπει στη φυλακή δεν θα έχει καμία σωτηρία στην κατάσταση της.

Η χήρα του άτυχου 35χρονου, συγκλόνισε στην κατάθεσή της, περιγράφοντας πώς έχασε τον άνδρα της, το στήριγμα της, από τη μία στιγμή στην άλλη ... χωρίς αιτία, και πώς έμεινε μόνη με το 7χρονο κορίτσι της κι ένα βρέφος στην αγκαλιά.

Η οικογένεια, χάνοντας τον 35χρονο πατέρα, έμεινε ... ξεκρέμαστη, με αποτέλεσμα μην έχοντας κανένα δικό τους στην Κρήτη, να φύγει για τη Γερμανία, όπου και ζει πλέον. "Σκότωσε τέσσερις ανθρώπους: τον άνδρα μου, εμένα και τα παιδιά μας. Γιατί δε με προστάτευσε το κράτος εκείνη τη μέρα; Δικαστήρια, αστυνομία και νοσοκομείο ... Κανείς από τις αρμόδιες υπηρεσίες, δε λειτούργησε όπως έπρεπε" - είπε κλαίγοντας η χήρα.


Αυτή την ώρα απολογείται η 27χρονη.

Δύο δολοφονίες ... πολλά κοινά σημεία

Η υπόθεση της δολοφονίας του 35χρονου έχει πολλά κοινά σημεία με τον άτυχο ηλικιωμένο που βρήκε το θάνατο από το χέρι του γιου του. Ο γιος, στην πρόσφατη δολοφονία στα Καμίνια, στο Ηράκλειο, μόλις έφυγε από το αυτόφωρο πήγε στο σπίτι και το απόγευμα σκότωσε τον πατέρα του.

Διευκρινίζεται, πάντως ότι στην περίπτωση της 26χρονης η κατηγορία ήταν σε βαθμό κακουργήματος, ενώ στην περίπτωση του γιου ήταν πλημμέλημα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ