2018-09-12 00:36:23
Φωτογραφία για Ρωσία: Το αναγνωριστικό Yuri Ivanov στη Μεσόγειο
Το πλοίο αναγνώρισης Γιούρι Ιβανόφ του Ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού, πλέει στη Μεσόγειο Θάλασσα για να ενημερώσει τις μονάδες αεροπορικής άμυνας του Συριακού Στρατού για ενδεχόμενες επικείμενες αεροπορικές επιδρομές των ΗΠΑ.

Το πρακτορείο Sputnik στην αραβική γλώσσα ανέφερε ότι το ρωσικό σκάφος αναγνωρίσεως που έφτασε στη Μεσόγειο Θάλασσα έχει έχει αναπτυχθεί σε περιοχή κοντά στις ακτές της Συρίας και έχει σχεδιαστεί για την ανίχνευση και τις επιχειρήσεις πληροφοριών.

Προσέθεσε, ότι οι εμπειρογνώμονες του πλοίου είναι σε θέση να εντοπίσουν τη θέση και το χρόνο των πιθανών αμερικανικών πυραυλικών επιθέσεων στη Συρία.

Ο πρώην διοικητής του Ρωσικού στόλου της Βαλτικής, Βλάντιμιρ Βαλγιέφ, ανέφερε ότι η Ρωσία θα αναζωογονήσει τη ναυτική της παρουσία στη Μεσόγειο Θάλασσα, για να αποτρέψει πιθανές επιθέσεις των ΗΠΑ στον Συριακό στρατό.

Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι η Ρωσία πραγματοποίησε μεγάλες στρατιωτικές ασκήσεις στη Μεσόγειο Θάλασσα κοντά στη Συρία, στις οποίες συμμετείχαν τόσο το Ναυτικό όσο και η Πολεμική Αεροπορία
. Οι ασκήσεις αυτές, πραγματοποιήθηκαν εν μέσω της συνεχιζόμενης κλιμάκωσης γύρω από την Ιντλίμπ και των απειλών των ΗΠΑ για χτύπημα στη Συρία, ενώ συνεπάγονται την προσομοίωση κατάστασης όπου εδραιώνονται δυνάμεις σε εχθρικό έδαφος.

Επιπρόσθετα, οι συγκεκριμένες ασκήσεις, συνδέθηκαν εν μέρει και με την κατάσταση στην επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας, ενώ έγιναν εν μέσω έντονων εντάσεων στην περιοχή, καθώς η Μόσχα αναφέρει ότι οι ΗΠΑ αναπτύσσουν επιπλέον οπλικά συστήματα στη Συρία για το ενδεχόμενο επίθεσης από πυραύλους κατά των καθεστωτικών δυνάμεων.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ