2018-09-12 09:05:38
Φωτογραφία για Αντώνης Βλοντάκης: Μιλάει για τη συνεργασία του με τη Μαριάννα Τουμασάτου και το νέο του τηλεοπτικό στοίχημα στον ΑΝΤ1!
Έχοντας βουτήξει επιτυχώς στα βαθιά νερά της τηλεόρασης σε διάφορα concepts, από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Λόγω TiVis» και σε τάλεντ σόου, μέχρι και με βασικό ρόλο στη σειρά «Τρίχες» του Αλέξανδρου Ρήγα, ο πολυσχιδής Αντώνης Βλοντάκης επιστρέφει στο γυαλί με έναν ρόλο-κλειδί στο καθημερινό σίριαλ του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα».

«Ερχονται διάφορες προτάσεις κάθε φορά και τις ζυγίζω. Μετά το τελευταίο μου χτύπημα στο “Dancing with the stars”, κυριολεκτικό χτύπημα, αφού βρέθηκα στο χειρουργείο όταν γλίστρησα στο παρκέ, ήρθε αυτή η πρόταση για την καινούργια καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 και με κέντρισε. Είναι μια βουτιά πιο βαθιά, αφού ναι μεν είχα κάνει σίριαλ με τον Αλέξανδρο Ρήγα, αλλά δεν ήταν δραματική και καθημερινή. Εδώ σκληραίνει το παιχνίδι, αλλά πάντα μου άρεσαν οι προκλήσεις, πάντα μου άρεσε να ανεβάζω πιο ψηλά τον πήχυ».

Τι ρόλο θα παίξει στη σειρά που γράφει η Μαρία Γεωργιάδου και σκηνοθετούν η Βίκυ Μανώλη και ο Λίνος Χριστοδούλου; «Παίζω τον Ανδρέα, τον οδηγό μιας πλούσιας οικογένειας που ερωτεύεται τη βασική ηρωίδα. Δεν επιτρέπεται να προδώσω περισσότερα, γιατί υπάρχει μια γερή πλοκή με δεκάδες ανατροπές. Είναι ρόλος-κλειδί, που με έχει ιντριγκάρει ιδιαίτερα!».


Νέο απαιτητικό «στοίχημα» λοιπόν, στο οποίο, όπως τονίζει στη Realnews, «έχω την πολύτιμη αρωγή των σκηνοθετών, αλλά και των εξαίρετων πρωταγωνιστών που παίζουν σε αυτήν. Με έχουν αγκαλιάσει ζεστά και με βοηθούν καίρια, με πρώτη και καλύτερη τη Μαριάννα Τουμασάτου, με την οποία έχουμε τις περισσότερες σκηνές -είναι το αφεντικό μου που ερωτεύομαι».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ