2018-09-12 12:41:13
Φωτογραφία για Χανιά: Κάνναβη και μετρητά τους φόρεσαν … χειροπέδες
Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών προχώρησαν χθες το απόγευμα άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 35 και 43 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι εντοπίστηκαν σε περιοχή της πόλης των Χανίων να έχουν στην κατοχή τους ποσότητα κάνναβης αλλά και μετρητά τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με τη ναρκωτική ουσία.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο συλληφθέντες στη διάρκεια της συναλλαγής, τη στιγμή που ο μεγαλύτερος σε ηλικία άνδρας παραλάμβανε από τον 35χρονο ποσότητα κάνναβης. Από την έρευνα που ακολούθησε στην κατοχή του 43χρονου βρέθηκαν αρχικά 6,7 γραμμάτια κάνναβης, ενώ από την έφοδο που έγινε στο σπίτι του «προμηθευτή» βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 175 γραμμάρια κάνναβης αλλά και το χρηματικό ποσό των 490 ευρώ που κατασχέθηκε ως προϊόν παράνομης δραστηριότητας.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Χανίων, ενώ την υπόθεση χειρίζεται το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ