2018-09-14 11:20:30
Φωτογραφία για Ελεονώρα Μελέτη: Η ιδιαίτερη... φωτογραφία με την Ελένη Μενεγάκη!
Ανήκει πλέον στο δυναμικό του Alpha και δε θα μπορούσε το βράδυ της Πέμπτης να λείπει από την παρουσίαση προγράμματος του σταθμού.

Ο λόγος για την Ελεονώρα Μελέτη, που έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο Περιστύλιο του Ζαππείου όπου και όλα τα λαμπερά πρόσωπα του σταθμού, οι παρουσιαστές της ενημέρωσης αλλά και της ψυχαγωγίας, έδωσαν το "παρών".

Εκεί, ήταν φυσικά και η Ελένη Μενεγάκη, όχι μόνο ως κεντρικό πρόσωπο του σταθμού της Κάντζας, αλλά και ως παρουσιάστρια της βραδιάς.

Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που οι δύο γυναίκες βρίσκονται κάτω από την ίδια επαγγελματική στέγη αφότου η μια είχε πάρει «σκυτάλη» από την άλλη στην παρουσίαση του «Πρωινού Καφέ», το 2005.

Δείτε την ιδιαίτερη ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Πριν 13 χρόνια τέτοια εποχή, ξεκινούσα ένα ταξίδι, έχοντας περάσει μια πόρτα που όταν έφυγε η Ελένη, την άφησε ανοιχτή...τότε αν κάποιος μου έλεγε πως σήμερα θα περναγαμε την ίδια πόρτα για να πάει η καθε μια στο γραφείο της , δεν θα το πίστευα!αααχ την ήθελα καιρό αυτή τη φωτογραφία! @elenimenegaki. Make up/hair @panoskallitsis styling: @ioannasalamoura

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti Marossoulis (@nonoram) στις 13 Σεπ, 2018 στις 2:11 μμ PDT

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ