2018-09-14 15:41:16
Φωτογραφία για Η AMD αποκάλυψε νέους Athlon επεξεργαστές γεμάτους σε Zen
Η AMD αποκάλυψε σήμερα νέους επεξεργαστές αρχιτεκτονικής Zen που έρχονται για να επιτεθούν στις low-end σειρές προϊόντων της Intel. Στους νέους επεξεργαστές περιλαμβάνονται, οι νέοι Athlon με APU που συνδυάζουν γραφικά και επεξεργασία σε ένα chip. Ο AMD Athlon 200GE με γραφικά Radeon Vega 3 έχει δύο πυρήνες / 4 threads και θα κυκλοφορήσει για $55. Στόχος είναι οι απλοί καθημερινοί χρήστες υπολογιστών. Ο νέος Athlon έρχεται με αρχιτεκτονική Zen (1ης γενιάς) που είδαμε για πρώτη φορά από την AMD το 2017. Μπορεί να επεξεργαστεί 52% περισσότερα instructions ανά κύκλο ρολογιού από την προηγούμενη γενιά και έχει καταστήσει την AMD πιο ανταγωνιστική από ποτέ.

Επιπλέον, η AMD αποκάλυψε παράλληλα και τον AMD Athlon Pro 200GE επίσης με δύο πυρήνες, ο οποίος απευθύνεται σε επιχειρήσεις.

Η AMD ανακοίνωσε επίσης τρία νέα μοντέλα Ryzen Pro, που πάλι προορίζονται για επιχειρήσεις, χάρη σε διάφορες τεχνολογίας ασφαλείας, σε σύγκριση με τους απλούς Ryzen 2ης γενιάς. Αυτά περιλαμβάνουν τον 6 πύρηνο AMD Ryzen 5 Pro 2600 και τους 8 πύρηνους AMD Ryzen 7 Pro 2700 και AMD Ryzen Pro 2700X.


Όλα τα νέα chips στοχεύουν στο να επιτρέπουν την καθημερινή χρήση υπολογιστών, από την περιήγηση στο internet και την επεξεργασία σε πιο εξελιγμένες εργασίες, όπως το high-definition gaming για υπολογιστές. Ο AMD Athlon 200GE προσφέρει έως και 67% περισσότερη απόδοση γραφικών και έως και 2 φορές μεγαλύτερη αποδοτικότητα ισχύος, προσφέροντας 84% ταχύτερους τύπους παιχνιδιών υψηλής ευκρίνειας από τον ανταγωνισμό, δήλωσε η AMD.

Η εταιρεία λέει ότι οι επεξεργαστές AMD Pro είναι σχεδιασμένοι για επιχειρήσεις, φέρνοντας την αξιοπιστία, την ασφάλεια και την απόδοση για να ανταποκριθούν στις σημερινές απαιτήσεις.

Ο Robert Hallock, ανώτερος τεχνικός διευθυντής μάρκετινγκ της AMD, δήλωσε σε βίντεο ότι η εταιρεία διατήρησε το εμπορικό σήμα της Athlon στην εποχή των Ryzen επειδή έχει μια πλούσια ιστορία με διάφορους καταναλωτικούς και εμπορικούς πελάτες.

“Ο λόγος για τον οποίο επιλέξαμε να πάμε με το εμπορικό σήμα Athlon είναι επειδή είναι αξιόπιστο”, δήλωσε ο Hallock. “Είναι για ευελιξία, αξιοπιστία και απόδοση.”

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ