2018-09-14 18:52:24
Φωτογραφία για 7 beauty tips που θα θέλαμε να γνωρίζαμε νωρίτερα
Η γυναικεία φύση είναι ένας περίπλοκος γρίφος Με την πάροδο των χρόνων εμφανίζονται καινούργοι τρόποι και μέσα για να δείχνουμε συνεχώς περιποιημένες, όμορφες καθώς και για να επιβραδύνουμε την εμφάνιση των πρώτων σημαδιών γήρανσης. Βέβαια, πέρα από τα μέσα, υπάρχουν μερικά beauty tips που υπόσχονται να δώσουν λύση σε αιώνια προβλήματα με την ομορφιά μας, και συνεπώς να διευκολύνουν την καθημερινότητά μας.

1.Λαμπερά μαλλιά

Αν διανύετε μια περίοδο όπου τα μαλλιά σας λαδώνουν συνεχώς ή αν η τρίχα σας έχει αυτή την τάση, υπάρχει λύση: Προσθέστε λίγο αλάτι στο σαμπουάν σας και τα μαλλιά σας θα είναι πιο λαμπερά από ποτέ.

2.Πυκνές βλεφαρίδες

Πολλές γυναίκες μπορούν να είναι υπερήφανες για τις πυκνές και μακριές βλεφαρίδες τους. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει για όλες. Αν έχετε και εσείς αυτό το πρόβλημα, ρίξτε σε ένα μικρό δοχείο καστορέλαιο, βιταμίνη Ε και αλόη βέρα. Εφαρμόστε αυτό το μίγμα στις βλεφαρίδες σας λίγο πριν κοιμηθείτε και σε ένα μήνα το βλέμμα σας θα έχει αποκτήσει την ένταση που του αξίζει.


3.Μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια

Ως συνέπεια της έλλειψης ύπνου και της καθημερινής κόπωσης, δεν είναι λίγα τα πρωινά που ξυπνάμε με μαύρους κύκλους. Για να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα, θα χρειαστείτε λίγη σκόνη καφέ και λάδι καρύδας. Εφαρμόστε αυτό το μείγμα 3 φορές την εβδομάδα και οι κύκλοι σύντομα θα αποτελούν παρελθόν.

4.Απαλά πόδια

Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα είναι ένα ζήτημα που βασανίζει τις περισσότερες γυναίκες του πλανήτη. Είτε είναι καλοκαίρι είτε είναι χειμώνας, η ανάγκη να καταπολεμήσουμε τις τρίχες και τον ερεθισμό βρίσκεται στο επίκεντρο. Στην προκειμένη περίπτωση, λοιπόν, χρησιμοποιήστε χυμό λεμονιού, ζάχαρη και νερό. Κάντε απαλό μασάζ στα πόδια σας μετά το ξύρισμα και δείτε τη διαφορά.

5.Δυνατά νύχια

Τα περιποιημένα άκρα είναι αδυναμία τόσο των γυναικών όσο και των αντρών. Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που τα νύχια σας είναι εύθραυστα, τότε σας έχουμε τη λύση. Φτιάξτε ένα λαδάκι από έλαιο καρύδας, μέλι και έλαιο λεβάντας. Τα νύχια σας μέσα σε ένα μήνα θα είναι μακριά και φυσικά υγιή.

6.Άσπρα δόντια

Το χαμόγελο είναι ένα από τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά της γυναίκας. Αν νιώθετε, όμως, ότι τα δόντια σας δεν είναι τόσο λευκά, ήρθε η ώρα να ακολουθήσετε τη συμβουλή μας. Φτιάξτε ένα μίγμα από φράουλες και μαγειρική σόδα. Πλύντε τα δόντια σας με αυτό το διάλυμμα και δεν θα αργήσετε να δείτε τη διαφορά.

7. Απαλή και λαμπερή επιδερμίδα

Δεδομένου ότι μεγαλώνουμε και αλλάζουμε, μαζί με εμάς αλλάζει η επιδερμίδα μας. Ωστόσο, αν επιθυμείτε να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας φρέσκια, λαμπερή και απαλή ήρθε η ώρα να εντάξετε στη ρουτίνα περιποιήσής σας την αλόη βέρα. Χρησιμοποιήστε την ώς μάσκα ή ενυδατική και αποκτήστε το δέρμα που είχατε στα 18 σας.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ