2018-09-14 22:29:08
Φωτογραφία για Πώς λειτουργεί η υποστήριξη διπλής SIM στο iPhone XS, XS Max
Η Apple έχει δημοσιεύσει ένα έγγραφο υποστήριξης που περιγράφει λεπτομερώς τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσει η διπλή υποστήριξη SIM για το νέο XS και iPhone XS Max.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο κυψελοειδή δίκτυα με το iPhone Xs ή το iPhone Xs Max, χρησιμοποιώντας μια nano-SIM και μια eSIM.Η eSIM είναι μια ψηφιακή SIM που σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε ένα κυψελοειδές δίκτυο από τον φορέα σας χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε μια φυσική νανο-SIM.

Δύο κάρτες SIM:

● Χρησιμοποιήστε έναν αριθμό για την επιχείρηση σας για παράδειγμα και έναν άλλο αριθμό για προσωπικές κλήσεις.

● Προσθέστε ένα σχέδιο τοπικών δεδομένων όταν ταξιδεύετε εκτός της χώρας.

● Έχετε ξεχωριστά προγράμματα φωνής και δεδομένων.

Η Apple σημειώνει ότι και οι δύο τηλεφωνικοί σας αριθμοί μπορούν να πραγματοποιούν και να λαμβάνουν φωνητικές κλήσεις και να στέλνουν η να λαμβάνουν μηνύματα SMS και MMS. Αυτό χρησιμοποιεί τεχνολογία Dual SIM Dual Standby. Επομένως, αν βρίσκεστε σε μια κλήση με μια SIM, μια κλήση προς την άλλη κάρτα SIM θα μεταβεί στο φωνητικό ταχυδρομείο σας.

Λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης του κυψελοειδούς δικτύου με την eSIM μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο εδω. Λάβετε υπόψη ότι η υποστήριξη για τη λειτουργία δεν θα είναι ακόμη λειτουργική έως ότου γίνει αναβάθμιση αργότερα αυτό το έτος.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ